2013-10-18, 06:22
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez eveewe
|
ogromne wzruszenie 
jak dobrze, jakby już wyszli ...
Cytat:
Napisane przez diabli
gładko  jadla az jej się uszy trzesly. wkladala paluchy do buzi i grzebala w papce na lyzeczce. chciała się sama karmic. ladnie polykala. zdolne mam dziecko nooo
Neloslawa blada twarz kontra marchewka
|
jak fajnie skupiona mój Kuba też podczas jedzenia sinlaca wkąłda mi rączki do łyżeczki,a jak chce przytrzymać rączki to do kubeczka rączki wędrują, a mam taki czerwony dla dzieci z tupperware i strasznei Go interesuje 
Cytat:
Napisane przez Elusiek85
Mój syn dziś oświadczył, że w nosie ma raczkowanie i leżenie na brzuchu i usiadł
Sama jestem w szoku, nic nie wskazywało, że się do siadania zabiera. Karmiłam go o 5 butelką, po zjedzeniu nagle podniósł barki z głowa do przodu i na moich kolanach sam usiadł. Asekurowałam go bo gibał się na boki. Kilka sekund wytrzymał i położył mi się na ręku i znowu podniósł
Chyba telepatycznie wyczytał co piszecie o swoich pociechach i nie chciał być gorszy 
|
i jak raniutko zabrał sie do walki 
U mnie od rana pada 
oby się uspokoiło, bo po pierwsze mam zaplanowane wyjście na ciuszki, a po drugie, aj chcę dłłłłuuugi spacer uwielbiam, nei wiem jak ja w tej zimie przeżyję
|
|