Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 06:22   #2135
karota11
Zadomowienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
ogromne wzruszenie
jak dobrze, jakby już wyszli ...
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
gładko jadla az jej się uszy trzesly. wkladala paluchy do buzi i grzebala w papce na lyzeczce. chciała się sama karmic. ladnie polykala. zdolne mam dziecko nooo
Neloslawa blada twarz kontra marchewka
jak fajnie skupiona mój Kuba też podczas jedzenia sinlaca wkąłda mi rączki do łyżeczki,a jak chce przytrzymać rączki to do kubeczka rączki wędrują, a mam taki czerwony dla dzieci z tupperware i strasznei Go interesuje

Cytat:
Napisane przez Elusiek85 Pokaż wiadomość
Mój syn dziś oświadczył, że w nosie ma raczkowanie i leżenie na brzuchu i usiadł

Sama jestem w szoku, nic nie wskazywało, że się do siadania zabiera. Karmiłam go o 5 butelką, po zjedzeniu nagle podniósł barki z głowa do przodu i na moich kolanach sam usiadł. Asekurowałam go bo gibał się na boki. Kilka sekund wytrzymał i położył mi się na ręku i znowu podniósł

Chyba telepatycznie wyczytał co piszecie o swoich pociechach i nie chciał być gorszy
i jak raniutko zabrał sie do walki

U mnie od rana pada
oby się uspokoiło, bo po pierwsze mam zaplanowane wyjście na ciuszki, a po drugie, aj chcę dłłłłuuugi spacer uwielbiam, nei wiem jak ja w tej zimie przeżyję