Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 08:38   #4384
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

No widzisz, to musisz się zgłosić jako para dla De (czyli na niedzielę albo na wtorek) to teraz zabierz się za mycie podłóg, skakanie na piłce i molestowanie TŻ to urodzisz

aaby, dziękujemy za cynk o lwie z FP jak tam "grawitacja" Ci się podobała? warte to czegokolwiek? i za tydzień

kyte, karnisze dobierz sobie do mebli - jak masz bardziej nowoczesne to jakiś metalowy, a jak tradycyjne, drewniane, to drewniane. Szczerze mówiąc, ja uważam, że i tak go w większości nie widać, więc nie ma co przepłacać (karnisze potrafią być naprawdę drogie). Co do firan - proponuję Ci też przejść się do Obi czy innego marketu gdzie szyją firany - tam są często takie specjalne krawcowe od firan i mają całkiem niezłe pomysły. My właśnie tak poszliśmy bez pomysłu i razem jakoś z krawcową coś wymyśliliśmy ciekawego

Ja dzisiaj popołudniu mam wizytę - ciekawe co tam u młodej słychać. Zapytam też lekarza co on sądzi o tych wiesiołkach i herbatach. A ja w końcu dzisiaj MUSZĘ się zabrać w końcu za ostatnią turę prasowania. Jak nie, to sama sobie baty będę robić. Ale na razie idę się przystrzyc na dzisiejszą wizytę (czytaj: godzina z głowy )

Karnisze mam kupione metalowe ale stoją sobie w salonie nie zamontowane od paru miesięcy,ponieważ mój mąż narazie nie znalazł na to czasu Powiem Ci że kupiłam w Brico Marche najtańśze ze zwykłymi końcówkami a nie jakimiś wymyślnymi. Obi niestety nie ma w Szczecinie, ale słyszałam że też Komfort albo reloy merlin oferuje takie usługi. Ale to też wyprawa ode mnie 1,5 godz. w jedną stronę do Szczecina. Może mąż będzie jechał to zdąrzę przed urodzeniem dziecka
kyte jest offline Zgłoś do moderatora