2013-10-18, 09:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
Napisane przez Agrafka86
DZIEWCZYNY!
Dostałam dzisiaj propozycje pracy jako instruktor tańca z dziećmi w wieku przedszkolnym! Praca nie codziennie. W poniedziałek mam się zjawic i wybrać jakie placówki i godziny mi pasują.
A najlepszą wiadomością jest to, że mój tata zajmie się Michałkiem na tą chwilę kiedy ja będę pracować! Jak się cieszę.
Może uda nam się w końcu zamieszkać tylko we 3.
Trzymajcie kciuki!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|

Cytat:
Napisane przez ona8686
Ale jaka słodka
6-5 posiłków zazwyczaj
9, 12:30, 16, 19:30 - to są akurat stałe pory (+/- 30minut) a w nocy budzi się tak - zazwyczaj o 24-1 i potem 4-5:30. Zdarza się, że obudzi się dopiero o 3 i śpi potem do 7 jak się obudzi o tej 7h to wypija 100-150ml herbatki (między posiłkami w dzień nie chce pić i męczymy się łyżeczką  żeby chociaż troszkę wypił). Ładnie przybiera, dla mnie aż za dużo, więc jest ok 
|
Pytałam bo mój jakby miał jeść jeszcze w nocy to by mi wyszło 7 posiłków po 180 ml a to dużo za dużo raczej 
Jaskierka to mydło tak czyści że aż skora piszczy hehe
Ja moczę ciało, nakładam mydło, czekam 5 min. i szoruję. Potem olejek i balsamy. Ten zapach przypomina mi białego jelenia 
Eve jak maluszek? Boziu ja bym nie wiedziała co począć w takiej sytuacji. Dzielna mama.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I Live The Life I Love
|
|
|