Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 10:12   #2174
deb
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
mniam

Jeszcze się jutro przypomne, ale proszę o te ponowne kciuki. Jutro na 12:00 okulista i zabieg, więc mam nadzieję, że tym razem oczko się przetka.

A tak apropo nie karmienia w nocy. Dziś stwierdziłam, ze jak dziecko mi się obudziło po 3h to spróbuję oszukać go smoczkiem. hehehe...ale był ryk, więc jednak wróciłam do cycka
Będę trzymać jak przypomnisz
Ja zawsze najpierw smoka próbuje i zawsze jest wielki ryk

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Magiusa
ja Bartka w nocy nawet nie przewijam bo drze się jak opętany biorę go do łóżka a on już na boczku i buzia otwarta parę razy go na przewijak położyłam to chyba pół bloku pobudził

miałam o coś pytać i zapomniałam
ja przewijam po jedzonku w naszym łóżku, niby na śpiocha ale mała i tak zawsze się wybudzi

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
A no mówi Po swojemu

Ja myślę, że to skok. Do tego teraz jest chory. Ale pewne trochę namieszaliśmy z Mężem, bo ostatnio jak był taki marudny i usypianie było gehenną, to jak już dał się odłożyć do łóżeczka to w domu była idealna cisza, bo Kuba śpi... Chodziliśmy z Mężem na paluszkach, żeby Go nie wybudzić (chociaż i tak sypiał po 20-30 min).
I mogło Mu to zaburzyć jego pogląd na dzień i noc. Bo skoro i w dzień i w nocy było cicho jak spał, a w dzień po spaniu były zabawy to może i tak samo o nocy myśli
Dzisiaj zmieniam taktykę. Już teraz od 10 Kuba śpi przy otwartych do pokoju drzwiach, ja mam TV włączony (nie głośno, ale też nie ściszony jakoś mocno), pykam w klawiaturę, otwieram lodówkę itp Słyszałam, że coś tam się pokręcił, ale śpi dalej
Zaraz pójdę pościelę tam nasze łóżko, bo nawet jak się zbudzi to i tak już pora na cyca.
Hmm może mu się przez to poprzestawiało.. ja staram się by nie spała w idealnej ciszy, drzwi ma otwarte, robię wszystko w kuchni, nieraz nawet odkurzę radio mam włączone czasami. A wieczorem tv zawsze leci, no i czasem nawet z tż pogadamy:cojest :

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Ja je mam ale sa beznadziejne... na noc moze jeszcze ujda, choc dla mnie sa niewygodne i odznaczaja sie w staniku...
a dlaczego beznadziejne i niewygodne? bo grube, niemiłe w dotyku czy jak?
No jak się odznaczają to rzeczywiście kiepsko bo nie na tym ma to polegać.