2013-10-18, 10:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez Magiusa
mniam
Jeszcze się jutro przypomne, ale proszę o te ponowne kciuki. Jutro na 12:00 okulista i zabieg, więc mam nadzieję, że tym razem oczko się przetka.
A tak apropo nie karmienia w nocy. Dziś stwierdziłam, ze jak dziecko mi się obudziło po 3h to spróbuję oszukać go smoczkiem. hehehe...ale był ryk, więc jednak wróciłam do cycka
|
Będę trzymać jak przypomnisz 
Ja zawsze najpierw smoka próbuje i zawsze jest wielki ryk
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Magiusa 
ja Bartka w nocy nawet nie przewijam bo drze się jak opętany  biorę go do łóżka a on już na boczku i buzia otwarta  parę razy go na przewijak położyłam to chyba pół bloku pobudził
miałam o coś pytać i zapomniałam 
|
ja przewijam po jedzonku w naszym łóżku, niby na śpiocha ale mała i tak zawsze się wybudzi
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
A no mówi  Po swojemu
Ja myślę, że to skok. Do tego teraz jest chory. Ale pewne trochę namieszaliśmy z Mężem, bo ostatnio jak był taki marudny i usypianie było gehenną, to jak już dał się odłożyć do łóżeczka to w domu była idealna cisza, bo Kuba śpi... Chodziliśmy z Mężem na paluszkach, żeby Go nie wybudzić (chociaż i tak sypiał po 20-30 min).
I mogło Mu to zaburzyć jego pogląd na dzień i noc. Bo skoro i w dzień i w nocy było cicho jak spał, a w dzień po spaniu były zabawy to może i tak samo o nocy myśli 
Dzisiaj zmieniam taktykę. Już teraz od 10 Kuba śpi przy otwartych do pokoju drzwiach, ja mam TV włączony (nie głośno, ale też nie ściszony jakoś mocno), pykam w klawiaturę, otwieram lodówkę itp  Słyszałam, że coś tam się pokręcił, ale śpi dalej 
Zaraz pójdę pościelę tam nasze łóżko, bo nawet jak się zbudzi to i tak już pora na cyca.
|
Hmm może mu się przez to poprzestawiało.. ja staram się by nie spała w idealnej ciszy, drzwi ma otwarte, robię wszystko w kuchni, nieraz nawet odkurzę radio mam włączone czasami. A wieczorem tv zawsze leci, no i czasem nawet z tż pogadamy :cojest :
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Ja je mam ale sa beznadziejne... na noc moze jeszcze ujda, choc dla mnie sa niewygodne i odznaczaja sie w staniku...
|
a dlaczego beznadziejne i niewygodne? bo grube, niemiłe w dotyku czy jak?
No jak się odznaczają to rzeczywiście kiepsko bo nie na tym ma to polegać.
|