Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpieluszkowe zapalenie mózgu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 10:29   #1
poldzik
Zadomowienie

Odpieluszkowe zapalenie mózgu

od poczatku pozdkreslam, ze idea tego watku nie jest OBRAZANIE mam, ich dzieci ani w ogole nikogo. Chcialabym zeby wypowiadaly sie tutaj takze dziewczyny ktore sa matkami (ja np jestem w trakcie staran), ale raza je zachowania innych mam.

Podam przyklad, historie ktora opisywalam w watku "Niewybaczalne zachowania gosci" (gosci weselnych).
Wklejam:

...jeszcze jedno co mnie razi bardzo - na moim weselu nie mialo miejsca ale na weselu kolezanki pare miesiecy temu tak. wpychanie dzieci wszedzie. kolezanka ma roczna siostrzenice. matka malej (siostra PM) wpychala ja do kazdgo zdjecia na weselu, nawet "odbijanego" z pierwszego tanca zrobila z dzieckiem na reku.. szczytem wszystkiego bylo jednak jak malej przy torcie zachcialo sie kupe a jako ze od paru dni miala zatwardzenie, ten fakt bardzo jej mame ucieszyl. rozlozyla kocyk na trawie miedzy stolikami (weesele na swiezym powietrzu) i wsrod kibicujacych cioc i kolezanek mala dusila kupe.. ja zdegustowana z talerzykiem z kawalkiem tortu oddalilam sie w ustronne miejsce a matka z odpieluszkowym zapaleniem mozgu (swietny tekst!!! ) potem sie jeszcze ze mnie podsmiewala ze za pare miesiecy slub biore to potem moze bede miala dziecko i sama zobacze jak to jest...

sa juz szczepionki na odpieluszkowe zapalenie mozgu? bo sie z tztem staramy o dziecko a ja sie boje najbardziej tej "choroby"!

zapraszam do dyskusji i do opisywania podobnych sytuacji!

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

jesli tutaj tez watek kogokolwiek razi to prosze Moderatorow na przeniesienie na ich zdaniem odpowiedniejsze forum, wahalam sie czy go nie zalozyc na Plotkowym!
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując