Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 12:25   #2199
Innocence_89
Rozeznanie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
Dziękujemy

Brawa kurcze te nasze dzieci tak szybko rosną

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

a jak o magic to spoko bo ja chcę samo polly

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Słuchaj, miliony dzieci nosi te ciuszki i żyje, nic im się nie dzieje, nie chorują. Więc skoro już masz kilka bez certyfikatu to wykorzystaj. Mateuszkowi nic nie będzie. A jak bardzo Ci zależy by wszystko było z certyfikatami, eko i nie z Chin kupuj ciuszki jedynie w sprawdzonych sklepach - mówiłaś że u siebie masz taki sklepik.
Nie popadaj w paranoje bo to też nie jest dobre!

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Muszę poszukać jakie to jest to tabacco

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Dzięki za podpowiedź

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Ale słodka Nelusia też mam zamiar zrobić sesję z pierwszego jedzenia i może w ogóle nagramy filmik bo to takie przeżycie będzie
A śliniak się doprał?

Dziękuje tego potrzebowałam

Storczykomaniaczka : 25

Edytowane przez Innocence_89
Czas edycji: 2013-10-18 o 13:03
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora