Wątek
:
Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-10-18, 12:25
#
2199
Innocence_89
Rozeznanie
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez
deb
Dziękujemy
Brawa
kurcze te nasze dzieci tak szybko rosną
---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------
a jak o magic to spoko bo ja chcę samo polly
---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------
Słuchaj, miliony dzieci nosi te ciuszki i żyje, nic im się nie dzieje, nie chorują. Więc skoro już masz kilka bez certyfikatu to wykorzystaj. Mateuszkowi nic nie będzie. A jak bardzo Ci zależy by wszystko było z certyfikatami, eko i nie z Chin kupuj ciuszki jedynie w sprawdzonych sklepach - mówiłaś że u siebie masz taki sklepik.
Nie popadaj w paranoje bo to też nie jest dobre!
---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------
Muszę poszukać jakie to jest to tabacco
---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------
Dzięki za podpowiedź
---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------
Ale słodka Nelusia
też mam zamiar zrobić sesję z pierwszego jedzenia i może w ogóle nagramy filmik bo to takie przeżycie będzie
A śliniak się doprał
?
Dziękuje
tego potrzebowałam
Czas edycji: 2013-10-18 o
13:03
Innocence_89
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Innocence_89
Znajdź więcej postów Innocence_89