Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 12:44   #279
bojatoja
Zakorzenienie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
My też dziś na morfologię Nie wchodzę do gabinetu, Małża wyślę bo się popłaczę.
Oj też mi zawsze żal Małego, jak pobierają mu krew. Dość często jeździmy. Ale wydaje mi się, że mniejszy ból jest przy pobieraniu krwi z głowy nie z rączki
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Poli piateczka bo ja okres wczoraj dostalam
Łoo rany. Rodziłyśmy w tym samym dniu, a mnie coś podbrzusze pobolewa, właśnie tak jak na okres Myślałam, że jak będę kp to nie przybędzie do mnie zbyt wcześnie. A czuje, że na dniach może się pojawić
Cytat:
Napisane przez beaciakiss Pokaż wiadomość
Witamy sie z Victoria przy cycu. ;-)
Tak tak, urodzilam wczoraj, 17 pazdziernika o 4.58 po poludniu. 52cm i 3.570kg. Urodzilam sama, ze znieczuleniem w kregoslup. Troszke peklam ale znosnie. Urodzilam w trzeci dzien pobytu w szpitalu ale o tym opowiem szczegolowo z domku. Czuje sie super. Porodzik rewelacyjny bo znieczulony. Niunia zdrowiutka a ssie jak stara. Jestem super szczesliwa. Ona jest taka slodka i kudlata i skore zdjac moj tz. Gratuluje wszystkim mamuniom. Wreszcie i ja sie doczekalam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratuluje
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
jeszcze weekendu nie ma a juz rodza gratki
Bo pełnia
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
moje dziecko pobilo rekord
spalo od 21 30do 5 20
az sie wystraszylam bo nie nastawilam budzika
czy dla miesiecznego dziecka 8godz snu to nie przesada.?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Faktycznie rekord
Może i za dużo ale znając mnie, to bym nie wybudzała Ale musiałabym zerknąć co jakiś czas czy wszystko jest ok
Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Równo 3 miesiące temu (11.50) moja kochana córeczka przyszła na świat Była taka malutka, taka biedniutka i taka silna zarazem
Zdrówka dla Malutkiej Niech rośnie
Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Ja na jutro mam zaplanowane cc

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
A mój Bartuś skończył dzisiaj o godzinie 9.00 miesiąc . Też już mam niemowlaczka
Zdrówka

U nas dzisiaj 8 tygodni. Właśnie minęło 8 minut temu
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora