2013-10-18, 12:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.
Cytat:
Napisane przez gorgulek
My też dziś na morfologię  Nie wchodzę do gabinetu, Małża wyślę bo się popłaczę.
|
Oj też mi zawsze żal Małego, jak pobierają mu krew. Dość często jeździmy. Ale wydaje mi się, że mniejszy ból jest przy pobieraniu krwi z głowy nie z rączki 
Cytat:
Napisane przez bajka1807
Poli piateczka bo ja okres wczoraj dostalam 
|
Łoo rany. Rodziłyśmy w tym samym dniu, a mnie coś podbrzusze pobolewa, właśnie tak jak na okres Myślałam, że jak będę kp to nie przybędzie do mnie zbyt wcześnie. A czuje, że na dniach może się pojawić 
Cytat:
Napisane przez beaciakiss
Witamy sie z Victoria przy cycu. ;-)
Tak tak, urodzilam wczoraj, 17 pazdziernika o 4.58 po poludniu. 52cm i 3.570kg. Urodzilam sama, ze znieczuleniem w kregoslup. Troszke peklam ale znosnie. Urodzilam w trzeci dzien pobytu w szpitalu ale o tym opowiem szczegolowo z domku. Czuje sie super. Porodzik rewelacyjny bo znieczulony. Niunia zdrowiutka a ssie jak stara. Jestem super szczesliwa. Ona jest taka slodka i kudlata i skore zdjac moj tz. Gratuluje wszystkim mamuniom. Wreszcie i ja sie doczekalam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Gratuluje 
Cytat:
Napisane przez 83monia
jeszcze weekendu nie ma a juz rodza  gratki
|
Bo pełnia 
Cytat:
Napisane przez tassia
moje dziecko pobilo rekord
spalo od 21 30do 5 20
az sie wystraszylam bo nie nastawilam budzika
czy dla miesiecznego dziecka 8godz snu to nie przesada.?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Faktycznie rekord 
Może i za dużo ale znając mnie, to bym nie wybudzała Ale musiałabym zerknąć co jakiś czas czy wszystko jest ok 
Cytat:
Napisane przez dirtymagic85
Równo 3 miesiące temu (11.50) moja kochana córeczka przyszła na świat  Była taka malutka, taka biedniutka i taka silna zarazem 
|
Zdrówka dla Malutkiej Niech rośnie 
Cytat:
Napisane przez Asiek84
Ja na jutro mam zaplanowane cc
|

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811
A mój Bartuś skończył dzisiaj o godzinie 9.00 miesiąc  . Też już mam niemowlaczka
|
Zdrówka 
U nas dzisiaj 8 tygodni. Właśnie minęło 8 minut temu
29.12.2016 [9tc]
|
|
|