Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 14:11   #2240
puchatkowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Jesteście szalone! Od wczoraj 10str naklepane

Lenka kończy dziś 4 miesiące
Z tej okazji zaczęła się w foteliku rwać do przodu jak do siadu

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
miałam Wam pisać, u mnie holle na regale dziecięcym, kolo sloiczkow hippa itd.
U nas nie ma Byłam dziś specjalnie to sprawdzić i dziecko mi się przez PiPę rozbudziło i ze spania już były nici

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
gładko jadla az jej się uszy trzesly. wkladala paluchy do buzi i grzebala w papce na lyzeczce. chciała się sama karmic. ladnie polykala. zdolne mam dziecko nooo
Neloslawa blada twarz kontra marchewka
No proszę jaka dzielna Nelka Nasza aż tak buźki nie otwiera ale idzie jej ta marchewka całkiem sprawnie. Ta łyżeczka jest super do zagarniania resztek marchewki z buzi A powiedz też Wam od razu zafarbowałam po pierwszym użyciu?

Cytat:
Napisane przez Elusiek85 Pokaż wiadomość
Mój syn dziś oświadczył, że w nosie ma raczkowanie i leżenie na brzuchu i usiadł
Brawo

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ja Bartka w nocy nawet nie przewijam bo drze się jak opętany biorę go do łóżka a on już na boczku i buzia otwarta parę razy go na przewijak położyłam to chyba pół bloku pobudził
I całą noc od tej 20 do 10 nie przewijasz go i daje radę w jednym pampie
Ja moją przewijam zawsze przed pierwszym nocnym karmieniem, ale strasznie się właśnie nakręca i zastanawiam się czy tego nie odpuścić

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
ja przewijam po jedzonku w naszym łóżku, niby na śpiocha ale mała i tak zawsze się wybudzi
Po jedzeniu to ja się właśnie boję przewijać, że mi się rozbudzi i już ja nie pośpię

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
A rano na przewijaku mała zaczęła się obracać na brzuch tak się cieszę! teraz ciągle się kreci, co prawda tylko w prawo ale i tak ogromny postęp tańczę od rana godowy taniec zwycięstwa
Super! Gratulacje dla Ninki
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Jadła kalafiora, brokuły, cukinię, groszek, szpinak, pietruszkę.
Brzydka kupa po kalafiorze.

Z owoców morele, jagody, brzoskwinie, banany (wszystko w słoiczkach)
Brzydka kupa po bananie.
A te warzywka to swojskie czy słoiczkowe Jak słoiczkowe to, której firmy dostanę cukinię czy szpinak

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
kupiłam słoiczek Hipp z pasternakiem
Sam pasternak dostałaś

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
nie mialam wczoraj czasu zdac relacji z pierwszej randki Florka z Isabell - wnuczka naszej pani burmistrz bylo fajnie, dzieciaki nawet sie nie zobaczyly, marudzily na zmiane, ale wiekszosc czasu spaly a mamusie sie fajnie dogadywaly. dzisiaj byc moze powtorka
No ładnie, wiedziałaś jak się ustawić i wkręcić do wpływowej rodziny

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora