2013-10-18, 14:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Jesteście szalone! Od wczoraj 10str naklepane 
Lenka kończy dziś 4 miesiące 
Z tej okazji zaczęła się w foteliku rwać do przodu jak do siadu 
Cytat:
Napisane przez diabli
miałam Wam pisać, u mnie holle na regale dziecięcym, kolo sloiczkow hippa itd.
|
U nas nie ma Byłam dziś specjalnie to sprawdzić i dziecko mi się przez PiPę rozbudziło i ze spania już były nici 
Cytat:
Napisane przez diabli
gładko  jadla az jej się uszy trzesly. wkladala paluchy do buzi i grzebala w papce na lyzeczce. chciała się sama karmic. ladnie polykala. zdolne mam dziecko nooo
Neloslawa blada twarz kontra marchewka
|
No proszę jaka dzielna Nelka Nasza aż tak buźki nie otwiera ale idzie jej ta marchewka całkiem sprawnie. Ta łyżeczka jest super do zagarniania resztek marchewki z buzi A powiedz też Wam od razu zafarbowałam po pierwszym użyciu?
Cytat:
Napisane przez Elusiek85
Mój syn dziś oświadczył, że w nosie ma raczkowanie i leżenie na brzuchu i usiadł 
|
Brawo 
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
ja Bartka w nocy nawet nie przewijam bo drze się jak opętany  biorę go do łóżka a on już na boczku i buzia otwarta  parę razy go na przewijak położyłam to chyba pół bloku pobudził 
|
I całą noc od tej 20 do 10 nie przewijasz go i daje radę w jednym pampie 
Ja moją przewijam zawsze przed pierwszym nocnym karmieniem, ale strasznie się właśnie nakręca i zastanawiam się czy tego nie odpuścić 
Cytat:
Napisane przez deb
ja przewijam po jedzonku w naszym łóżku, niby na śpiocha ale mała i tak zawsze się wybudzi 
|
Po jedzeniu to ja się właśnie boję przewijać, że mi się rozbudzi i już ja nie pośpię 
Cytat:
Napisane przez Ag_nes
A rano na przewijaku mała zaczęła się obracać na brzuch   tak się cieszę! teraz ciągle się kreci, co prawda tylko w prawo ale i tak ogromny postęp  tańczę od rana godowy taniec zwycięstwa 
|
Super! Gratulacje dla Ninki 
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Jadła kalafiora, brokuły, cukinię, groszek, szpinak, pietruszkę.
Brzydka kupa po kalafiorze.
Z owoców morele, jagody, brzoskwinie, banany (wszystko w słoiczkach)
Brzydka kupa po bananie.
|
A te warzywka to swojskie czy słoiczkowe Jak słoiczkowe to, której firmy dostanę cukinię czy szpinak 
Cytat:
Napisane przez vil84
kupiłam słoiczek Hipp z pasternakiem 
|
Sam pasternak dostałaś 
Cytat:
Napisane przez cloche
nie mialam wczoraj czasu zdac relacji z pierwszej randki Florka z Isabell - wnuczka naszej pani burmistrz  bylo fajnie, dzieciaki nawet sie nie zobaczyly, marudzily na zmiane, ale wiekszosc czasu spaly  a mamusie sie fajnie dogadywaly. dzisiaj byc moze powtorka 
|
No ładnie, wiedziałaś jak się ustawić i wkręcić do wpływowej rodziny
|
|
|