2013-10-18, 16:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mojemu ukochanemu urodzilo sie dziecko
Cytat:
Napisane przez My name is Kinga
Byliśmy ze sobą rok. Zaszłam w ciążę w 32 tygodni urodziłam dziewczynkę i zmarł po kilku godzinach walki o życie- wrodzona wada serduszka i problem z oddychaniem . On Trzy lata temu wziął ślub. Kiedyś widziałam jego żonę z wózkiem, niebieskim wózkiem. Zajrzałam na jej fb ale nie ma zdjęć małego, ani nic napisane że urodziła czy coś. Ona Ma tylko dodate zdjęcie z wesela w lipcu i miała malutki brzuch. On też nie ma dodane zdjęcia, ale jego mama dodała zdjęcie i podpisała, że ma na imię tak i tak urodził się 2 września z wagą 41000g i 59 cm długości.☠Ja dalej go kocham a on ma.już rodzinę. Nie zamierzam się wtrącać, ale dalej coś do niego czuje. Nasze dziecko bylo z wpadki nie ukrywam, ale kochałam naszą córeczkę chociaż on powiedział, że weźmie odpowiedzialność za dziecko, pomoże mi je wychować ale ze mną nie będzie.
|
Ciężka sprawa, współczuję sprawy z dzieckiem 
Myślałaś o tym, by udać się do specjalisty porozmawiać? Bo widać, że sobie nie radzisz z tym, co się stało.
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K 
|
|
|