Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 16:29   #2256
xal
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Zablokowałam dziecku drogę ucieczki z maty poduszką z łóżka i co? ona prędzej nauczy się na nią wspinać niż obracać w lewo
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Moje dziecię poprzestawiało sobie coś w głowie i już nasty dzień rozbudza się w nocy na 1-2 a czasami i 3 h. Dzisiaj np obudził się o 2:50 na cyca (zasnął o 21) i o 3:10 po jedzeniu powiedział "cześć mamo. zaczynamy dzień!" Chodziłam, nosiłam, lulałam, tuliłam aż w końcu się wkurzyłam i położyłam do łóżeczka, włączyłam karuzelę i przysnęłam. Wierzgał, przełączał muzyczkę nóżkami aż w końcu karuzela skończyła grać, patrzę a Gucio śpi. Usnął sam! Ale nie na długo, bo zaczął harczeć, więc musiałam odessać Mu z noska gluty i się wybudził. I tak się "bawiliśmy" gdzieś do 5. Na koniec dałam Mu cyca i padł i pospaliśmy do 8. Tzn Kuba chyba po 7 się przebudził, ale grzecznie leżał na brzuszku, miętosił pieluchę i coś tam gadał, a matka trochę dospała...
Muszę jakoś naprawić tego mojego brzdąca, bo się wykończę tym nocnym życiem Małego
Jak moja się obudzi i nie płacze to nie ruszam, nawet nie zaglądam i sama zasypia w nocy.
Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
Xal - miałam Ci napisać opinię na temat puzzli od Hitceny
Otóż, ogólnie puzzle to fajny bajer już pisałam że koc mnie wkurzał i kołdra. W utrzymaniu czystości to była masakra. No i wydaje mi się że za miękko miała.
Te puzzle jak za swoją cenę są ok - nie ma się co spodziewać cudów. Trzeba je porządnie wywietrzyć i umyć. I uwaga bo trochę farbują - wodę po ich kąpieli miałam różową w brodziku.
Z kilku zrobiłam pudełka na książki, zabawki i niestety ale te powycinane literki mi wypadają, nie wiem czy trafiłam na taki egzemplarz czy ogólnie to ich problem, ale na razie mała nie grzebie więc luz. Gorzej może być później - zobaczymy.
No decyzja należy do Ciebie. Gdybym była pewna że te 2 razy droższe są lepsze (przed zakupem tych które mam) to pewnie zdecydowałabym się na droższe ale coś mam przeczucie że to jeden kit.
Zmartwiłaś mnie tym farbowaniem, bo przy moim gryzoniu to może być problem ...
Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
no my dajemy szpinak, brokula i tylko w sumie kalafiora nie kupiłam. Moja wpiernicza wszystko, nie robi to na niej wrażenia.
A dawałaś dynię? Gotowałaś sama? Jeśli tak to napisz mi gdzie u ciebie mozna kupić dynię na wagę, ale kawałek a nie całą wielgachną.

xal jest offline Zgłoś do moderatora