Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 17:57   #223
janeczka7891
Zadomowienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Oj pędzicie kobiety, pędzicie....!!!

Light Limara fajna pora na pierwsze śniadanie :p Natalka?? powiadasz, mi strasznie podoba się te imię.
Zdjęcia urocze
Nikii jak u nas przychodzi weekend i TZ jest rano w domu to ja mogę spać, a mały ciągnie go do zabawy. Heheh
Ja to się śmieję bo my czasem śpimy do 9,20 tak jak dziś a tz wstaje z nim po 7 heheh. Mały czuje kim może manipulować hihi.

Kaorlak zgadzam się z Tobą, uśmiech z rana na twarzy maluszka bezcenny widok. Ja w pierwszych chwilach zła jestem, ze się budzi szybko ale
jak już zacznie się tulić itp zapominam o wszystkim

ab_cd Ja posiadam książkę "W oczekiwaniu na dziecko" polecam. Niestety narazie mam ją w PL. Nie wzięłam jej ze sobą nie wiem jak to się stało

Kasiab91 no właśnie z tym rodzeństwem różnie jest bo takie duże różnice wieku to chyba mają swoje plusy i minusy
ale jeśli chodzi o wspólne dzieciństwo to straszny minus.
Jeśli chodzi o mieszkanie z teściami to my też tak, tylko że narazie jestesmy na etapie budowy. Jednak największym plusem jest osobne wejście z drugiej strony domu i osobna furtka
Gosiiaczek przykro mi, ze nie udało się Twojemu TZtowi. Przekaż mu, że nie tym razem to następnym się uda
Da radę, ma dla kogo. Jesteś Ty i Wasze maleństwo
Straszne to co piszesz o rodzinie TZta. Przesyłam dużo pozytywnych fluidków

Pallas Ril tak napisałaś o tych uczelniach a ja miałam jeszcze w planach wybrać się do szkoły jak wrócimy do PL
chyba jednak się zastanowię i to dość konkretnie

Hope ja będę brała Femibion2. W poprzedniej ciąży też je brałam.
Miałam taki kombinezonik dla F. z lumpka

Adamklip coś tam kiedyś słyszałam ale to głupie zabobony.

Agus7ia Ty korzystaj kobitko z tego, ze możesz poleżec

Madziuuula za udaną wizytę

Muffinko kiedy ty to wyszywasz?? Śliczne rzeczy
ja kurcze ze te moje szydełkowanie nie mogę się zabrać...

Seleniti warto mieszać mamę w to?? przecież to Wasze sprawy, jeśli macie być rodzicami to chyba sami powinniście podejmować decyzje

Mala85 daj dzidzi jeszcze urosnąć na tym etapie to maleństwo. Moje miało w 7tyg 1,75mm więc widzisz jak malutko.

Och a u nas dzień dziś był tak pięknie słoneczny, cieplutko i w ogóle super Byłam z małym rano na spacerku, w sklepie. Potem zjadł obiadek i zasnął jak suseł a ja oczywiście z nim. Wstaliśmy o 15.30. Ciekawe o której wieczorem padnie a teraz mi tu buszuje obok więc kończę bo już dość długo przy kompie siedzę bo Was nadrabiałam

Miłego wieczorku kochaniutkie