2013-10-18, 18:21
|
|
Zakorzenienie
|
Baby face
Cześć 
Piszę tutaj, bo chciałabym się dowiedzieć, czy dziewczyny z tzw. baby face, czyli delikatnymi, dziecięcymi rysami twarzy mogą się podobać chłopakom? Mam 17 lat, ale wyglądam na góra 14. Nie lubię swojego młodego wyglądu, czuję się jak dziwoląg wśród swoich rówieśniczek
Jednak zastanawia mnie fakt, że dużo chłopaków zwraca na mnie uwagę, głownie w szkole, no bo tam spędzam najwięcej czasu Na przerwach mnóstwo chłopaków gapi się na mnie, wodzi za mną wzrokiem. Wtedy wydaje mi się, że na pewno wyglądam głupio, śmiesznie, że myślą sobie ,,jakie dziecko" Chłopaki z mojej klasy też ciągle na mnie patrzą. Często widzę kątem oka jak z bocznych ławek mnie obserwują. Już nie wiem naprawdę, co mam o tym myśleć
Jest tyle ślicznych dziewczyn, a oni patrzą akurat na mnie. Często się przy tym uśmiechają. Czy takie młodziutko wręcz dziecinnie wyglądające dziewczyny też mogą się podobać?
Wiem, że patrząc z boku mój ,,problem" wydaje się błahy, ale mnie on nurtuje. Nie wiem, może przeżywam późniejsze dojrzewanie, bo takie dylematy to mają chyba w podstawówce 
Ale proszę, bądźcie dla mnie wyrozumiali 
Chciałabym poznać wasze opienie na ten temat
|
|
|