Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 20:07   #2309
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a podnosicie swoje dzieciaczki już pod paszki? ja niby od dwóch tygodni podniosłam mojego tak kilka razy ale nie wiem czy już tak można???
teraz tylko tak podnosze

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Nurofen 1x dziennie pomógł mały nie cierpi także dziewczyny nie bójcie się, mały dostaje 2,5 ml truskawkowego który mu bardzo pasuje i jest szczęsliwy jutro basen

młody umie pić z niekapka:jupi :
daliśmy mu pierwszy raz kilka dni temu, złapał ochoczo, ale gryzł ustnikwymyśliłam więc, żeby mu zamocować zwykły smoczek zamiast ustnika i załapał od razu kilka dni tak pił, dzisiaj założyłam ustnik i wciąga wodę aż miło ma taką frajdę, że może sobie sam wsadzić do buzi, że pije zwykłą wodę zachwycony oczywiście trzeba mu pomagać nakierować, ale jestem taka dumna:prosi : za jakieś 2 miechy chce go nauczyć doidy, ale niekapek i tak musi być albo rurka do wózka czy auta

a, wróciłam do czytania 'zaklinaczki dzieci' i jest o niebo lepsza od 'jezyka niemowlat', na pewno Wam sie spodoba dzisiaj czytałam o tym jak radzić sobie z lękiem separacyjnym który niestety już niedługo
za kubek i ciesze sie ze juz go nie boli..ja Z sie boje podac p.bolowwe

spadamy spaciu,Z zaplakala przyzasypianiu wieczornym,dawno tak nie bylo ale spi

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora