Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 20:44   #2331
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
wlasnie tak to odbieram idealnie to ujelas mamuska. i baaardzo mnie urzeklas godowym tancem. ja chyba go zaraz odtancze - NELA SPI!!! tatuś wrocil do domu na sama kapiel, wiec dzień był ciężkim wyzwaniem. teraz wypadaloby się upic i isc spac
O tak, upic sie! Najlepiej malibu z sokiem ananasowym przydaloby sie dzis

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
oo, jak milo z tym rzygiem ja juz Florka odlozylam, ale musialam cycem poprawic, no i spi trzymajac mnie za koszule
poloz sie z Sofcia...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Tak tez uczynilam i.cyc wciaz w uzyciu

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
po zwykłym mleku miał strasznie buzię zsypaną krostkami ... teraz pije hipoalergiczne a i tak czasami ma krostki... ale lekarka powiedziała, że już nie ma sensu wprowadzać Nutramigenu, bo pewnie nie będzie chciał pić... dlatego lękam się nowych produktów

byłam w Lidlu, ale były jakieś takie beznadziejne kupiłam bio oliwę z jakichś ekologicznych upraw

super to krzesełko.... ale chyba dla chłopaka nie bardzo
Ja w lidlu kupowalam.fajny w pollitrowej ciemnej, szklanej.butelce. Ale oliww pewnie wypasiona

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
no ja mam cale szczescie tez twardy materac z jakas tam pianka srutu-tutu, no w kazdym razie wygodny. nawet na ostatnich nogach w ciazy mi sie na nim dobrze spalo ech, to byly czasy... tyyyle luzu czlowiek mial...

taa, powiedz to jakiejs ciezarnej to Cie wzrokiem zabije

Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora