2013-10-18, 20:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez diabli
wlasnie tak to odbieram  idealnie to ujelas mamuska. i baaardzo mnie urzeklas godowym tancem. ja chyba go zaraz odtancze - NELA SPI!!! tatuś wrocil do domu na sama kapiel, wiec dzień był ciężkim wyzwaniem. teraz wypadaloby się upic i isc spac 
|
O tak, upic sie! Najlepiej malibu z sokiem ananasowym przydaloby sie dzis 
Cytat:
Napisane przez cloche
oo, jak milo z tym rzygiem  ja juz Florka odlozylam, ale musialam cycem poprawic, no i spi trzymajac mnie za koszule 
poloz sie z Sofcia...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Tak tez uczynilam i.cyc wciaz w uzyciu 
Cytat:
Napisane przez karolina2121
po zwykłym mleku miał strasznie buzię zsypaną krostkami ... teraz pije hipoalergiczne a i tak czasami ma krostki... ale lekarka powiedziała, że już nie ma sensu wprowadzać Nutramigenu, bo pewnie nie będzie chciał pić... dlatego lękam się nowych produktów
byłam w Lidlu, ale były jakieś takie beznadziejne  kupiłam bio oliwę z jakichś ekologicznych upraw
super to krzesełko.... ale chyba dla chłopaka nie bardzo 
|
Ja w lidlu kupowalam.fajny w pollitrowej ciemnej, szklanej.butelce. Ale oliww pewnie wypasiona 
Cytat:
Napisane przez cloche
no ja mam cale szczescie tez twardy materac z jakas tam pianka srutu-tutu, no w kazdym razie wygodny. nawet na ostatnich nogach w ciazy mi sie na nim dobrze spalo  ech, to byly czasy... tyyyle luzu czlowiek mial...
|
taa, powiedz to jakiejs ciezarnej to Cie wzrokiem zabije 
|
|
|