2013-10-18, 21:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
Napisane przez elllmi
my już po lekarzu, dziękujemy za kciuki 
Filipowi idą 4 górne zęby na raz  więc to głównie stąd te atrakcje, a poza tym mówił, że prawdopodobnie złapał jakiegoś wirusa dodatkowo, bo pytał czy mu po jelitach tak bulgotało no i to by się zgadzało; na szczęście dzisiaj jest zdecydowanie lepiej, choć apetyt jeszcze nie wrócił do końca; uff, ulżyło mi 
dostał od lekarza na początku naklejkę "dzielny pacjent", zaczął ją jeść, a potem wcale nie był dzielny
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------
ja nie kp, a mi też lecą dalej 
|
buziaki dla Fifiego 
mnie tez masakrycznie wypadają włosy, niedługo wyłysieje .....
Cytat:
Napisane przez hje
Tylko co z tym hje na torcie? 
|
to juz klasyka 
Cytat:
Napisane przez ezzo
Idziemy dzisiaj na jasna gora, moze wymodlimy troche lepsze nocki 
|
jak ja Wam współczuje mam nadzieje, ze wreszcie sie unormuje  
Cytat:
Napisane przez Krowa1989

Tak btw, dziewczyny zamierzające iść na kurs, strzeżcie się, bo mój kurs skończył się małżeństwem i dzieckiem  . Tym sposobem rozwiałam nadzieję innych kursantek, bo Tż zrezygnował z jazd, żeby mieć czas, jak się Alicja urodziła.
Silver, Black, świetne zmiany!
|
o, ty kobieto spryciulo 
Cytat:
Napisane przez hje
A co do przeklinania - my ogólnie rodzina przeklinająca (niestety), więc to dla mnie nie nowość...
|
jak mnie to masakrycznie wkurzało kiedy mieszkałam u M, tam wszyscy na okrągło rzucali miesem, to i ja z czasem nabrąłam tych nawyków a teraz? znowu jestem grzeczną dziewczynką bo u nas rzadko komu sie wymknie
Cytat:
Napisane przez laurka23
Sprzedałam na allegro zeszłoroczne kombinezony, poszły prawie 2 razy dożej niż kupiłam! I chusta się sprzedała. Muszę jeszcze fotelik wystawić i leżaczek. Kupiłam w Lidlu te spodnie narciarskie dla Misia. One na dotyk cieniutkie, ale z siostrą gadałam i mi mówiła, że tak wyglądają, ale one niby narciarskie mają być, więc muszą być lekkie i że przez to że wiatro i wodo szczelne i jakąś tam membranę mają to są ciepłe na prawdę. Zresztą jakieś rajtuzy na pewno założę pod spód. Mam jeszcze od niej kombinezon dwuczęściowy, z grubaśnymi portkami z polarem w środku. Superowy jest, tylko jeszcze trochę duży. Może do zimy młody urośnie.
|
kobieta interesu z ciebie ja opchnełam bujaczek za 150 % ceny , którą zapłaciłam
to jeszcze troche ponadrabiam
|
|
|