Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 23:26   #448
dirtymagic85
Zadomowienie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
56/62 zależy od rozmiarówki ubranka tylko niedługo z 56 się żegnamy bo mój synuś długi się robi
kasia to jak ubierzesz swojego synia w sówkę to zrób portrecik

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy jak mam b. gorąco w mieszkaniu to wystarczy Julka ubrać w pajaca bez body pod spodem, czy lepiej dać jednak te body?
Już sama nie wiem Mały ma zimne rączki, ale ciepły kark, w trakcie jedzenia jest aż mokry. W dzień kicha i ma czkawkę. Już sama nie wiem, czy dziecka nie przegrzewam

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Tak, pamiętam
A laktatora jak używasz kilka razy w ciągu dnia to tylko myjesz i dalej używasz, a wyparzasz rankiem?

Naprawdę potem wystarczy nakładki przelecieć wodą i wsio, bez wyparzania?
madziuchna moja Lila tak samo, często ma zimne rączki jak ją za cienko ubiorę i czkawkę ma czasami jak ją przewijam tak szybko sie wychładza, a w pokoju mam ciepło, bo aż 25stopni i nie mam zamiaru obniżać, bo na prawdę jest jej od razu zimniej.
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora