Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 22:57   #454
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Idę spać, bo Julek gdzieś za dwie godzinki się obudzi

Chciałam go dziś przechytrzyć i mi się nie udało Nakarmiłam go ok. 19.30 (ciumkał przed godzinę ), wieczorna toaleta i zasypiał mi na łóżku, więc go przełożyłam do jego łóżeczka, licząc, że pośpi do 23 i wtedy dam mu butlę z moimi odciągniętymi 120 ml. I taki sposobem pospałabym sobie do 4 lub nawet 4.30. A tu zonk Julkowi spać się chciało, ale nie mógł. Gubił smoczek i w płacz. I tak kilka razy. Matka zlitowała się i dała butlę wcześniej (o 21) - najpierw 60, wypił, więc kolejne 60 ml (zostawił łyczka ). Zasnął mi na rękach, ale po chwilce się obudził, bo ulał na ramię. Już nie miałam serca go przebierać (drugi raz w ciągu godziny), swoim sposobem podłożyłam tylko duży płatek kosm. między ciałko a ubranko, przekręciłam główkę na drugą stronę, dałam smoka i Julek słodko usnął

To tyle z wieczornych wynaturzeń
Dobranoc

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora