Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-18, 23:42   #265
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

bluesky- kochany mężuś

agus7ia - a przypadkiem ziaja nie jest bezzapachowy? tak mi sie zdaje.

selentko
ciezka sytuacja ale z tą mamą to możesz narobić bigosu bo tylko mozesz narobić niesmaków w najlepszym wypadku, a w njagrszym do urazów i niezgody.
wampirka bardzo dobrze powiedziała "Seleniti, nigdy nie będzie dobrego momentu na powiadomienie rodziny TŻ o Twojej ciąży, a im dłużej zwleka, tym będzie gorzej. Ciekawe jak zareaguje Jego ojciec jak się dowie od np. sąsiada, że Jego syn się z ciężarną prowadza... dopiero będzie nieprzyjemnie, jak wyjdzie, że to ukrywa. " powinnaś seleniti przeczytać meżowi ten punkt widzenia opisany w jej poście.

sama radzilam ci wyluzowac wczesnej ale faktycznie, czas leci!
z drugiej jednak strony pasowaloby zeby sie okreslil i skoro nie byloby innej mozliwosci,zebys sie przekonała...
czytam dalej twoje posty i coraz bardziej rozumiem tok twojego postępowania , Moze faktycznie jak nie potrafi sie okreslic, a twoja mama mialaby go odstraszyc to niech spada.

ale najpewniej mysle, ze skoro slowa kompletnie nie dzialaja na niego ani sposobem, ani po dobroci ani po groźbie to jest jefdno wyjscie : czyny. mysle ze powinnas na spokojnie postawic mu jasna sytuacje, skoro on sie nie umie okreslic - ty to zrób. po prostu powiedz mu, żeby powiedział matce, a ona jak bedzie chciala t oojcu przekaze a jak nie to nie. niech powie. daj mu czas do konca np tyg - zadne dalekie terminy. i jesli nie zrobi nic, to powiedz, ze skoro wlasnego dziecka sie zapiera, to znaczy dalej to co mowia wampirka. Nie ma na co czekac. mial wystarczajaco duzo czasu i to on go marnuje. Ja bymprzeszla do czynów. I koniecznie musisz być stanowcza. W sumie dobrze mu dogadałaś z tym nazwiskiem.

coraz bardziej nie rozumiem twojego tz i uwazam ze najzwyczajniej w swiecie wykorzystuje perfidnie sytuację w domu i smiem twierdzic ze wyoblrzymia, a ciaze traktuje jak problem a nie powod do radosci dla dziadków!

pallas ril
udanej dżamprezy!

mala - s
plaszczony? nie znam takiego pojecia ale moze taka aktualnie jest jego budowa- spokojnie!
jeszcze ty mi tu marudź z opóźnieniem usg to cie poćwiartuje. Naprawdę muszę powtarzać jakie ja mam problemy z ciążą żeby poprawić nastrój? wszystko wygląda ok - nie stresuj sie niepotrzebnie

asiulka -
bardzo sie ciesze ze ci sie spodobał to mi schlebia

agaaga- dzieki za info! na pewno jak uda mi sie wyrwac gdzies do miasta to przyatakuhe HM

light limar
a- co ten twoj tak panikuje??? wezno go w potylice i wytlumacz ze ty jestes spokojna i tak ma zostac!

nikuś - masz ty z tymi teściami i tż. musisz jednak weceeej oddechow robic bo ten stres i nerwy zle wplywaja jak widac na ciebie. buziak

muffinka
pewnie ze idz, nie czekaj i zobacz maleństwo! ttylko tak sobie poukładaj żebyś nie miała blisko siebie nastepnej wizyty .

padam na twarz... spijcie slodko kobitki i snijcie same spokojne sny. papa~!

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2013-10-18 o 23:44
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora