|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.
Cytat:
Napisane przez karolson
chyba jeszcze musze zahaczyć o apteke bo bobotic kompletnie się niesprawdza.. chyba będzie powrót do biogai .. mam juz 4 rodzaje kropelek bobotic, dicoflor, delicol a wczesniej biogaje 
|
ja własnie nie ogarniam tych kropelek, bo mam bobotic ale ponoć niepotrzebnie tak się dziś dowiedziałam, i mam kupić probiotyk, który najlepszy? jakie Wy dziewczyny używacie?
Cytat:
Napisane przez Natala84
hej, ja dziś na chwilke, bo moja starsza córcia kończy dziś 3 latka 
w związku z czym piekłyśmy wczoraj 40 babeczek do żłobka i je ozdabiałyśmy - mam całe mieszkanie w kolorowej posypce  a urodziny w domu robimy jutro, wiec dziś sporo sprzątania
i taka mnie refleksja naszła...
pamiętam jak Marysia była malutka i jak się denerwowałam (jak większość z Was teraz), że ona ciągle przy piersi, że nosić i nosić ją trzeba, że tylko ją odłoże i płacz...a ja przecież tyle miałam do zrobienia... dziś już nawet nie pamiętam, co ja tak zawzięcie chciałam robić 
a teraz? a teraz złapać ją by poprzytulać chwilkę to cud. kilka buziaków i ucieka bo "mamo, ja mam tyleeee do zrobienia, puść mnie już". jak chce w czymś pomóc to tylko słyszę "mamo, ja sama"  i tak ze wszystkim....kiedy to minęło? kiedy ten bezbronny kurczak tak wyrósł i zrobił się taki samodzielny?
i dlatego staram się chłonąć z Hanią każdą chwilę. przytulać ile się da, nosić i całować. bo to na 90% moje ostatnie dziecko, już tych chwil więcej nie będzie. a ostatnio się łapę na tym, że już nie pamiętam jak Hanula pachniała jak była maleńka, jak wyglądała...ma już 8 tygodni, ten czas tak szybko leci 
|
ale pięknie to napisałaś, ja też mam sobie za złe że denerwuję się czasem, nie to może że na Olę, ale na sytuację, na siebie, nie wiem
położna mi dzisiaj powiedziała że dlatego Ola jest niespokojna bo ja jestem zdenerwowana, a jak jestem u rodziców to spokojna jest i śpi dłużej też i je lepiej, bo tam się nie denerwuję i no miała rację kurde
ale co jak ten tż tak mnie wyprowadza z równowagi 
Cytat:
Napisane przez dirtymagic85
mam pytanie, czy któreś z was mają tego rogala do karmienia? jak to w praktyce idzie to układanie dziecka na tym?pomocne to jest przy karmieniu? Zastanawiam się czy to kupić, karmię póki co na takiej większej poduszcze, ale Lila rośnie i jest coraz mniej stabilnie, a za nic nie wychodzi nam karmienie na leżąco  Jak któraś uzywa tego rogala proszę o opinie 
|
ja mam, fajny jest 
Cytat:
Napisane przez katarzyna2811
Moje dziecko przed chwilą obdarzyło mnie pierwszym uśmiechem 
|

Cytat:
Napisane przez misia332
macie Ciotki, oby to było ostatnie zdjecie apartamentu mojego upartego syna 
|
śliczny ja serio już nie pamiętam jak to było z brzuchem ani jaki on był dokładnie, dziwne to 
Cytat:
Napisane przez inezka92
Dziewczyny, a skad mam wiedziec, ze dziecku nie pasuje mleko??. Od poniedzialku jestem na bebilonie 1 i zauwazylam, ze dziecko robi wiecej kupek, o wiele wiecej i to nawet podczas karmienia. To moze byc to, ze jej mleko nie pasuje ?
|
ale to chyba dobrze że robi dużo kupek i nie ma z nimi problemów 
Cytat:
Napisane przez Figulina987
Larysa, ale z tego co piszesz kp nieźle Ci idzie, więc może nie rezygnuj  jedna butla mm to nic strasznego, ja nie miałam praktycznie dnia bez mm... a na mm też maluszek jest niespokojny. Całymi dniami i nocami się wije, wierci, nie śpi, a jak zaśnie to po 10 min się budzi i znowu widzę jak się męcz, bo mamy problemy brzuszkowe
Mój ostatnio ni stąd ni zowąd zaczął jeść po 150-180 ml i też w ciągu dnia je co 2-3 godziny a w nocy co 3-4. Dzisiaj pediatra powiedziała, że jak chce, to go karmić ile potrzebuje :/ więc poszłam do sklepu i kupiłam butlę 250 ml 
ale też się zdarza, że czasem zje 60 ml i resztę mleka wylewam 
|
no wiem wiem, miałam taki gorszy dzień ale już jest lepiej i znów mam wiarę w to kp 
wow to dużo je, ale to dobrze że ma apetyt 
Cytat:
Napisane przez cotynato
witam z moim wielkoludem. jak zwykle na cycu ale jutro badanie z pediatra wiec bede walczyc dzis o mleko. nie wiem ile pomoze ale prosze o kciuki za brak zoltaczki bo to mnie tak meczy i dreczy ze juz od ryczenia zatoki mnie bola
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ale to macie tą żółtaczkę i boisz się że będzie większa, czy nie macie i boisz się że wyjdzie? no weeeeeeeź nie rycz przez to  
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27
Jak się wstaje o 11 to dzień krótki i na wizaż czas jest dopiero wieczorem 
|
oooo jakbym czytała o sobie ale tak to jest jak chodzę spać o 1 czy 2, więc wtedy wstajemy po 11
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27
Dziewczyny, czy jak mam b. gorąco w mieszkaniu to wystarczy Julka ubrać w pajaca bez body pod spodem, czy lepiej dać jednak te body?
Już sama nie wiem  Mały ma zimne rączki, ale ciepły kark, w trakcie jedzenia jest aż mokry. W dzień kicha i ma czkawkę. Już sama nie wiem, czy dziecka nie przegrzewam 
|
ja ubieram bez bodów, sam pajac skoro gorąco bardzo tak jak piszesz no to nie ma sensu