Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Bry 
Cytat:
Napisane przez vivinn
Aaaa no to zrozumiałam
Faktycznie jest sporo... będę mieć własne rondo?
|
Nie wiem, jak tak dalej pójdzie to tak 
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
Wibo nr 1 wygląda IDENTYCZNIE jak p2 Opulent! Tak się składa, że mam oba, pomalowałam wzornik, zaraz zdjęcia dorzucę. Fajnie, tani i dostępny dupek! Nie no, bez kitu...żadnej różnicy nie ma między nimi...w załączniku zdjęcia, od strony GR jest Wibo, obok p2. Pierwsze zdjęcie to jedna warstwa.
To Was jeszcze dobiję tym:
http://polish-my-nail.blogspot.com/2...owoscinew.html
|
Ładne kurcze... ale jednak już nie sikam po nogach na ich widok bo MySecret jest bardzo bardzo podobny, baza widzę identyczna - tylko MS ma mniej zielonych drobin, za to ma dużo niebieskich. Jakby to nie piachy były to bym chciała oba, a tak to daję na wstrzymanie 
Za to z tego linka jestem kilku baaardzo ciekawa 
Cytat:
Napisane przez Yenotek
tu dokładne foto KLIK wyglądają zachęcająco
|
Hm... co najmniej cztery bym obadała... 
Cytat:
Napisane przez agaszak
Ok chciałam Wam coś pokazać  zakupiłam taki oto, zmywacz do paznokci
Ok a teraz
Tadam
Holoś lewa idealnie prawą spierniczyłam  zamiast dać SH ciapnęłam INM i zesmużył mi cały lakier Jutro prawa do poprawki
|
Pfff... maluśka butelcyna. O masz... przypomniałaś mi, że kończę butle i wypadałoby coś kupić.
Mru Urywa, oj urywa... 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Tak czułam.  Neeftyyy 
|
Nie! Nie ma nefty 
Foch.
Ban.
Szlaban.
Odwyk.
Nie nie i nie.
I już.

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;43331095]Zgubiłam kabel to wrzucam tak.
Paznokcie znoszone, bo malowałam chyba w niedziele.
Wczoraj chyba zamalowałam odprysk i dodałam trzecią warstwę. Przed chwilą top.
[/QUOTE]
Bardzo ładny kolor 
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Kto tęsknił za Preziuniusiuniem?  Zaraz nadrobię i się przekonam, że... nikt 
|
Prezesie... bredzisz.
Cytat:
Napisane przez ewalucja
Paznokcie na dziś, tapeta na dziś oraz rower na dziś 
|
Jakie fajne kombo. 
Świetny ten rower, jeszcze raz brawa dla twórcy 
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Bo kto rano wstaje...
Przez Ciebie go chcę  Idealnie wygląda na kobalcie   :lov e:
|
... ten się popołudniu nosem podpiera. 
Tak, tak właśnie myślę. Dlatego jęczałam, że tu mi nie urywa. Muszę zdobyć jakiś kobaltowy lakier 
Cytat:
Napisane przez tynkaa89
Nefty super jest ten go deeper, i dobra, powiem to, Tobie też ładnie w kwadratach!  wiboś na ciemnym super!
No, to było na tyle z mej strony, od jutra znów będę nieżywa... Dorzucam mani, które nosiłam zdecydowanie za długo, z serdakiem takim nie chodziłam (duże drobinki), ale miałam wenę przed zmywaniem to sobie ciapnęłam, coby zobaczyć, imitacje różyczek też z racji weny popełniłam, po czym uczyniłam ładne według mnie cieniowanie, które zauważył nawet TŻ, i tel w TK, ale normalnie już nie, więc zdjęć póki co nie będzie, albo będą kiepskie... Co do skórek, mądra ja używałam środka żrącego bez rękawiczek, więc cała łapka sucha na wiór  Koniec 
|
Dzięki.
Kolor pierwszego mani jest cudny I migdały śliczne.
Ale ostatnie to przecież cieniowanie, prawda? Ja widzę cieniowanie, a pamiętam jak dawno temu sama robiłam niebiesko zielone, to dziewczyny też mówiły, że ledwo widać... A na moim lapku było bardzo wyraźnie Nie wiem o co kaman. Znam to... znam. Takie rzeczy co ja czasem wyprawiam to... dziwię się że mam jeszcze skórę na dłoniach. Mądre my
|