Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-19, 08:45   #3114
a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57
Konto usunięte

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!

Bry

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Aaaa no to zrozumiałam
Faktycznie jest sporo... będę mieć własne rondo?
Nie wiem, jak tak dalej pójdzie to tak
Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość
Wibo nr 1 wygląda IDENTYCZNIE jak p2 Opulent! Tak się składa, że mam oba, pomalowałam wzornik, zaraz zdjęcia dorzucę. Fajnie, tani i dostępny dupek! Nie no, bez kitu...żadnej różnicy nie ma między nimi...w załączniku zdjęcia, od strony GR jest Wibo, obok p2. Pierwsze zdjęcie to jedna warstwa.

To Was jeszcze dobiję tym:
http://polish-my-nail.blogspot.com/2...owoscinew.html
Ładne kurcze... ale jednak już nie sikam po nogach na ich widok bo MySecret jest bardzo bardzo podobny, baza widzę identyczna - tylko MS ma mniej zielonych drobin, za to ma dużo niebieskich. Jakby to nie piachy były to bym chciała oba, a tak to daję na wstrzymanie

Za to z tego linka jestem kilku baaardzo ciekawa
Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
tu dokładne foto KLIK wyglądają zachęcająco
Hm... co najmniej cztery bym obadała...
Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Ok chciałam Wam coś pokazać zakupiłam taki oto, zmywacz do paznokci

Ok a teraz
Tadam
Holoś lewa idealnie prawą spierniczyłam zamiast dać SH ciapnęłam INM i zesmużył mi cały lakier Jutro prawa do poprawki
Pfff... maluśka butelcyna. O masz... przypomniałaś mi, że kończę butle i wypadałoby coś kupić.

Mru Urywa, oj urywa...
Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Tak czułam. Neeftyyy
Nie! Nie ma nefty
Foch.
Ban.
Szlaban.
Odwyk.
Nie nie i nie.
I już.

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;43331095]Zgubiłam kabel to wrzucam tak.
Paznokcie znoszone, bo malowałam chyba w niedziele.
Wczoraj chyba zamalowałam odprysk i dodałam trzecią warstwę. Przed chwilą top.
[/QUOTE]
Bardzo ładny kolor
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Kto tęsknił za Preziuniusiuniem? Zaraz nadrobię i się przekonam, że... nikt
Prezesie... bredzisz.
Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Paznokcie na dziś, tapeta na dziś oraz rower na dziś
Jakie fajne kombo.
Świetny ten rower, jeszcze raz brawa dla twórcy
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Bo kto rano wstaje...

Przez Ciebie go chcę Idealnie wygląda na kobalcie:lov e:
... ten się popołudniu nosem podpiera.

Tak, tak właśnie myślę. Dlatego jęczałam, że tu mi nie urywa. Muszę zdobyć jakiś kobaltowy lakier
Cytat:
Napisane przez tynkaa89 Pokaż wiadomość
Nefty super jest ten go deeper, i dobra, powiem to, Tobie też ładnie w kwadratach! wiboś na ciemnym super!

No, to było na tyle z mej strony, od jutra znów będę nieżywa... Dorzucam mani, które nosiłam zdecydowanie za długo, z serdakiem takim nie chodziłam (duże drobinki), ale miałam wenę przed zmywaniem to sobie ciapnęłam, coby zobaczyć, imitacje różyczek też z racji weny popełniłam, po czym uczyniłam ładne według mnie cieniowanie, które zauważył nawet TŻ, i tel w TK, ale normalnie już nie, więc zdjęć póki co nie będzie, albo będą kiepskie... Co do skórek, mądra ja używałam środka żrącego bez rękawiczek, więc cała łapka sucha na wiór Koniec
Dzięki.

Kolor pierwszego mani jest cudny I migdały śliczne.
Ale ostatnie to przecież cieniowanie, prawda? Ja widzę cieniowanie, a pamiętam jak dawno temu sama robiłam niebiesko zielone, to dziewczyny też mówiły, że ledwo widać... A na moim lapku było bardzo wyraźnie Nie wiem o co kaman. Znam to... znam. Takie rzeczy co ja czasem wyprawiam to... dziwię się że mam jeszcze skórę na dłoniach. Mądre my
a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 jest offline Zgłoś do moderatora