Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kto ma racje (ja, on czy jego przyjaciele)?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-19, 09:52   #105
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Dot.: Kto ma racje (ja, on czy jego przyjaciele)?

Autorko... nie chcę komentować Twojego zachowania bo dostanę bana, jednak kilka słów Ci napiszę.

a) gdyby facet miał ochotę Cię zdradzić, to egzotyczna wyspa nie byłaby mu potrzebna do tego.

b) zawsze wychodzę z założenia, że każdy ma swój rozum i fakt, że facet ma kolegów takich, a nie innych, nie oznacza, że będzie pchał penisa gdzie tylko się uda

c) zawiadamiając policję o popełnieniu przestępstwa sama je popełniłaś. i to nie byle jakie.

d) odpowiadasz tylko na wybrane posty. może odniesiesz się do tego, co pisała już jedna wizażanka o przestępstwie i policji właśnie.

e) na miejscu jego znajomych nie chciałabym mieć z Tobą nic wspólnego. Ale skoro on postanowił Ci dać szansę, to z przymusu spotykałabym się z Tobą. Nie okazałabym jednak szacunku osobie, która potrafi tak bardzo namieszać, żeby tylko postawić na swoim.

f) nie masz kompletnie zaufania do swojego faceta i jesteś bardzo chwiejna emocjonalnie. zastanów się, czy dojrzałaś do tego, żeby być w związku. o małżeńskim już nawet nie wspomnę.
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując