Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-19, 10:30   #4711
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy czytalas, ale ja cierpie na bezsennsoc od 6 tygodni. Dzis przespalam po raz pierwszy cala noc, bez pobudki.I gdyby nie moj synek, ktory wstal o 6 30 to spalabym dalej. Polozna polecila mi herbatke, do zmieszania w aptece albo zielarskim-pic po 2 filizanki wieczorem- zmieszac rowne czesci majeranku, melisy,lawendy,dziurawca, chmielu,tymianku. Do tego Weleda: Avena Sativa Comp. (calmedoron). Polecam, bo juz dawno nie spalam tak glebokim snem.

Wczoraj byla u mnie konsultantka z mary kay-mam zrobiony peeling i buzie jak noemowlaczek Zamowilam sobie tez krem pod oczy z dr.Hauschki. Mam nadzieje, ze do poniedzialku przyjdzie.
Maz zmolestowany ale u mnie zadnych boli, niczego. Dzis i jutro bedzie ostre jedzonko.Moze cos sie ruszy przed wtorkiem.
eee no to super miałaś dzien
mi sie marzy jakies spa
zeby ruszyło!
Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
teraz to praktycznie tylko mm, jak ja ściągne ledwo 80 ml mleka dziennie wiec to ma na niecałe 2 posiłki, bo potem znów dokarmic musze mm.
Co jest z tym mlekiem.

dzis jestem 16 dni po cc i powiem ze już jest ok, jeszcze rana niezagojona do końca, ale już jej nie czuje, z tym że miejsce wokół blizny jest takie otępiałe, bez czucia.

Witam sobotnio

Noc w miare przespana, ale z budzeniem co godzine więc zaraz chyba sie położę i prześpie, korzystając z okazji że Liwka zasneła właśnie.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Rybka powinni w tym szpitalu wszyscy,a napewno większość wpie*** dostać.
Skąd masz cokolwiek w praktyce wiedzieć, skoro to twoja pierwsza ciąża i poród.
Oby teraz było wszystko w porządku z wami ,cobyście jak najmniej do lekarzy chodzili i zdrowo Kacperek rósł

Gratuluje kolejnych tygodni
no ja nie czuje miejsca wokół blizny, swędzi mnie tak troche nad tą raną..

no ja sie wczoraj pożaliłam i dzisiaj mam wiecej mleka. Już sciągłam 70 a niedawno zaczęłam. Może zdąże zanim mały wstanie. :P
Będzie dobrze i z Twoim mlekiem

Ja nie wiem skąd miała wiedzieć.. moze na lalce sie uczyć :/