2013-10-19, 09:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
Napisane przez Brzuchatka
|
No to gratuluję udanej wizyty 
Cytat:
Napisane przez mmhym
No ja mam dokładnie takie same odczucia, jak Ty  Jak jestem zajęta przez cały dzień, tak jak wczoraj, to nic nie czułam. Dopiero wieczorem wracałam zmęczona autem i puścili w radiu moją ulubioną piosenkę do podkręciłam i zaczęłam podśpiewywać a Mała od razu dała mi znać  chyba, żebym się zamknęła 
|
Widzę, że nie tylko ja wyję w samochodzie 
Cytat:
Napisane przez side85
jak taki tytuł wygra, jadę do ciebie i
  (oczywiśćie żartowałam...aczkolwiek dodam że demokracja demokracją ale są jej granice  )
|
Mam nadzieję, że nie trafi nawet do ankiety 
Cytat:
Napisane przez ag9
Zaczęłam dziś 20 tc!
I na tę okoliczność się pochorowałam, od wczoraj ból gardła, czuję że idzie dalej w kaszel
I od wczoraj młode jakoś dziwnie spokojne, wczoraj tylko kilka razy poczułam (a bywały już dni że czułam kopanie wieeele razy), dzisiaj od rana też nic  Staram się nie popadać w paranoję, ale czy tak się po prostu może dziać?
|
dla tygodnia i kuruj się 
Cytat:
Napisane przez side85
tak nawet na pewno będzie się dziać! Tak jak ty raz masz więcej siły raz mniej tak samo dziecko nie musi ciągle się wiercić i kopać  Czasem możesz go wogóle nie czuć i to właśnie jest najgorsze jak naczytasz się że ma się ruszać a ono ma po prostu dzień lenia 
|
Ja na razie codziennie czuję ruchy po kilka razy, ale nastawiam się na moment, że jak nic nie poczuję, to mam nie panikować jak będzie w rzeczywistości to nie wiem 
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------
Cytat:
Napisane przez teQiba
ja dzisiaj tez pierwszy dzien 20tc 
|
pólmetki lecą

|
|
|