Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-19, 09:47   #2661
Ela87
Zakorzenienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez Brzuchatka Pokaż wiadomość
Musze sir Wam pochwalic - wczoraj udalo mi sie wbic na oddzial do mojego dr w szpitalu i mialam usg. Standardowo ze strony Dziecia zero wspolpracy - rece calyx czas przy buzi wiec ani jednego zdjecia twarzy, dupka w moim pepku ale najprawdopodobniej bedzie ZOSIA!!! tyle radosci wczoraj bulk se jam Na hajji chodzilam. Sa 3 tyg polowkowe i mam nadzieje se nic tam jej nie urosnie.
No to gratuluję udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
No ja mam dokładnie takie same odczucia, jak Ty Jak jestem zajęta przez cały dzień, tak jak wczoraj, to nic nie czułam. Dopiero wieczorem wracałam zmęczona autem i puścili w radiu moją ulubioną piosenkę do podkręciłam i zaczęłam podśpiewywać a Mała od razu dała mi znać chyba, żebym się zamknęła
Widzę, że nie tylko ja wyję w samochodzie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
jak taki tytuł wygra, jadę do ciebie i

(oczywiśćie żartowałam...aczkolwiek dodam że demokracja demokracją ale są jej granice )
Mam nadzieję, że nie trafi nawet do ankiety

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Zaczęłam dziś 20 tc!

I na tę okoliczność się pochorowałam, od wczoraj ból gardła, czuję że idzie dalej w kaszel

I od wczoraj młode jakoś dziwnie spokojne, wczoraj tylko kilka razy poczułam (a bywały już dni że czułam kopanie wieeele razy), dzisiaj od rana też nic Staram się nie popadać w paranoję, ale czy tak się po prostu może dziać?
dla tygodnia i kuruj się

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
tak nawet na pewno będzie się dziać! Tak jak ty raz masz więcej siły raz mniej tak samo dziecko nie musi ciągle się wiercić i kopać Czasem możesz go wogóle nie czuć i to właśnie jest najgorsze jak naczytasz się że ma się ruszać a ono ma po prostu dzień lenia
Ja na razie codziennie czuję ruchy po kilka razy, ale nastawiam się na moment, że jak nic nie poczuję, to mam nie panikować jak będzie w rzeczywistości to nie wiem

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
ja dzisiaj tez pierwszy dzien 20tc
pólmetki lecą

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora