Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciepłe parki kupujemy i na zimę stulecia się szykujemy- wątek miłośników PULL&BEAR XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-19, 11:08   #2108
emii
Zakorzenienie

Dot.: Ciepłe parki kupujemy i na zimę stulecia się szykujemy- wątek miłośników PULL&B

Cytat:
Napisane przez maadelajn Pokaż wiadomość
zastanów się Emii
a Racibórz niedaleko mnie
Masd to może małe śledztwo

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
emi ja bym sobie odpisucila, ale rozbroiło mie Twoje sprawdzanie go urzedowo haha
faceci sa tacy ze maja jedna stała dziewczyne a dla "rozerwania sie"lataja na boki chociaz wiedza ze tej swojej nei zostawia. gadałam kiedys z kolegami ktorzy sa w długich zwiazkach a lubia sobie tak pospotykac sie z kims innym to powiedziali ze po protu lubia pogadac czasem z jakas inna dziwczyna ale tych swoich i tak nie rzuca nigdy bo nei wyobrazaja sobie zaczynac tego wszystkiego od nowa
Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Emii uważaj na niego, póki nie rozstanie się z tamtą nie angażuj się. Bo Facetci często mówią, że im się nie układa i to skończa a i tak zostają z tą dziewczyną...
Dobrze mi radzicie, może dobrze, że się wygadałam to nie pozwolicie mi się bardziej zakochać. Zobaczymy co wymyśli w poniedziałek jak od niej wróci.
emii jest offline Zgłoś do moderatora