2013-10-19, 14:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo
cześć dziewczyny!
wczoraj wieczorem myłam włosy i przeżyłam SZOK! strasznie dużo wypada mi włosów.. podczas mycia, na szczotce i nawet przy związywaniu włosów gumką kilka włosów mam miedzy palcami
w dodatku puszą się, są matowe i suche
macie jakieś SPRAWDZONE DOMOWE SPOSOBY?
Z góry dziękuję za pomoc 
|
Z domowych nie znam, ale problem mam ten sam niestety już od dłuższego czasu.
Co mi pomaga to szampon Radical z Farmony - włosy są po nim super Cena bardzo niska, można kupić w aptekach i sklepach zielarskich.
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------
Cytat:
Napisane przez Anesthesia
Za to zaczęłam wczoraj szperać po Etsy, bez filtru "wysyłka do Polski", bo moja siostra jest tymczasowo w USA. Znalazłam wiele profili z super biżuterią (chińskie, ale co tam  ), które mają wysyłkę do całej Europy za niecałe 19zł! W dodatku znalazłam kilka typów i nie wiem, czy nie kupię. Kolczyki 79zł, bransoletka ok. 60zł i ta sama dziewczyna sprzedaje jeszcze grzebienie do włosów po ok. 60zł. W sumie by wyszło ok. 220zł z wysyłką za całość - 3 elementy - a w salonie za moją biżu zapłaciłabym ok. 270zł za same kolczyki i bransoletkę.

Te dwie pary mnie zachwyciły najbardziej, ale chyba najbardziej te pierwsze, boję się tylko, że będą ciężkie 
|
Kolczyki przepiękne! Mnie urzekły drugie, są po prostu królewskie
1+1=3
|
|
|