2013-10-19, 14:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciepłe parki kupujemy i na zimę stulecia się szykujemy- wątek miłośników PULL&B
Ddtvn wszystkiego najlepszejszego!!!duzo radosci, poczucia spelnienia w zyciu osobistym i zawodowym, spelnienia wszystkich marzen no i wracaj szybko do zdrowia!!!
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------
Cytat:
Napisane przez dixie1990
Zonka ! Piekne wlosy !!!
oddaj trochę 
|
No cos Ty, te przeszczepy?!nie moge znalezc dobrego szamponu i wygladaja coraz gorzej
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------
Cytat:
Napisane przez triflee
Ja bym brała kurtałkę, ale jeśli masz tysiąc innych, to może lepiej koszulka
Przy okazji: w C&A spore wyprzedaże są, kilka całkiem ładnych rzeczy widziałam, tylko ciężko było o mniejsze rozmiary. Ale może ktoś coś wypatrzy dla siebie 
|
Triflee to dwie sukienki, ale i sukienek i kurtek mam sporo wiec moze jednak olac, o dzieki to wejde do c&a...
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------
Cytat:
Napisane przez jasnosz
nie znam a w salonach co coś widze to jakaś bardziej ozdobna a ja chce taką prosta właśnie myśle że bedzie cięzko
na mnie sie o dziwo dobrze trzymają takie bez więc chyba nie będzie źle najbardziej mi sie bez podoba i ja nie mam wesela tylko takie mini przyjecie wiec żadnych tańców to nie powinna spadac
ddtvn naj naj naj i zdrówka i powera w chodzeniu na siłke 
|
Tez tak mysle, siostra TZta miala wlasnie cos w tym stylu, szyla jej jakas babka z Warszawy wiec przymiarka tylko jedna bo daleko no i strasznie spieprzyla, poprawialysmy w jednym z torunskich salonow, ale ogolnie rozczarowanie
Edytowane przez zonjusha
Czas edycji: 2013-10-19 o 14:19
|
|
|