Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-19, 18:44   #3997
EVI07
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
Ufff posprzatalam mieszkanie, bylam u mamy na kawie, wlasnie zjadlam grzybowa z makaronem (pyszna byla) i teraz sie relaksuje

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Heh, moze sobie z moim synem reke podac, Kajetan wychodzi z domu jesli tylko zaleci z kuchni zapach grzyba chocby

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dogadali by się z moim małżem-K. + grzyby = ucieczka z domu na 12 h...

Wiecie, tak mi się nasunęło a`propos chamstwa w kolejkach... Ja akurat dzisiaj przeżyłam pozytywny szok. Jak byłam u tego diabetologa dzisiaj, to była pełna przychodnia ludzi, ze 20 osób do rejestracji, 3 razy tyle do laboratorium i oczywiście żadnego wolnego krzesła. Już w kolejce do rejestracji przepuścił mnie taki młody koleś, z tekstem "pani z bagażem życiowym, więc proszę przede mną" (uroczy), potem pod gabinetem wstał taki średnio wyrośnięty gimnazjalista (tutaj mega szok, bo zrobił to sam z siebie i od razu), i na koniec przy windzie (do której stał dziki tłum) przepuściła mnie kobitka koło 40 (przy warczeniu pozostałych łobuzów). Normalnie padłam, w jednej przychodni znalazły się 3 kulturalne sztuki, gdzie to zapisać?
EVI07 jest offline Zgłoś do moderatora