2013-10-19, 19:26
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Witam się weendowo!
Tak się cieszyłam, że już od dawna nie mam mdłości i co?! dały o sobie przypomnieć! Dzisiaj rano wymyśliłam sobie mycie lodówki Gdzieś w połowie mycia musiałam udać się na rozmowę z kibelkiem w trybie natychmiastowym 
Spędziłam nad nim pół godziny!!! Potem mnie jeszcze mdliło przez parę godzin 
Po południu jak się poczułam lepiej to pojechaliśmy na imieniny do Babci
Małża. Było bardzo przyjemnie, Misia się wyszalała z kuzynką , a sobie pojadłam
Teraz siedzę sobie sama, bo Mąż mnie uprosił o pozwolenie na ostatni wyjazd motocyklowy w sezonie A niech ma 
Cytat:
Napisane przez h0pe
Wpadne nadrobic Was pozniej. Poki co napisze Wam ze czeka mnie przemily weekend na oddziale. Rano mocno krwawilam, juz nie nyly to plamienia. Pojechalam na IP i niestety bez przyjecia na oddzial nie moglam marzyc o badaniu. Gdzie wy macie te cudowne szpitale gdzie nie trzymaja kazdego z miejsca??? Z dzieckiem ok, zyje rusza sie, to pewnie ta moja kuryewska nadzerka krwawi jak oszalala... Takze spoko zostaje nie wiem na ile, i nie ma co obzalac mnie choc ja wygadac sie musialam... Buziaki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Trzymaj się Kochana! Najważniejsze że z dzidzią jest w porządku Będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Seleniti
Co do spodni przyszły one w 2 dni po złożeniu zamówienia na metce pisze, że to 95% bawełny i 5% elastanu. Jest to rozmiar M, do ciała przylegają idealnie, ale ze względu, na to, że w biodrach może trochę przybyć to można by się w nie już nie wbić bo ten materiał odcinany od bioder w dół jak dla mnie jest troszkę dziwny, nie rozciągliwy zbytnio i delikatnie połyskuje, mam nadzieję, że to widać na, którymś ze zdjęć  . Z tyłu posiadają dwie kieszenie. Materiał od spodu jest tak jakby cienkim, misiowatym polarem (zdjęcie nr 5 mam nadzieję, że widać, starałam się to jak najlepiej uchwycić) co sprawia, że są cieplejsze, jak dla mnie na obecny czas idealne, nie wiem co będzie zimą  Pas na brzuszek jest rozciągliwy i ma zupełnie inną strukturę niż reszta spodni, ale moim zdaniem nie odznacza się to zbytnio. Jak dla mnie za tą cenę mogą być, wygodne są i ciepłe moim zdaniem również, zobaczymy jak się będą zachowywać pod wpływem czasu no i po pierwszym praniu 
A tu proszę zdjęcia:
|
To są takie bardziej legginsy?
Jaka z Ciebie chudzinka i brzuszek masz uroczy 
Niki mogę prosić o namiary na maila?!
|
|
|