Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak zinterpretowac zachowanie mojego faceta? proszę o rady !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 10:56   #1
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e
Konto usunięte

jak zinterpretowac zachowanie mojego faceta? proszę o rady !

Drogie wizażanki

Mam do was pewną sprawe, niedawno weszłam w związek z pewnym facetem, jesteśmy razem dwa miesiące
Znamy się już kilka dobrych lat,o taki naj. kolega... zawsze czułam do niego jakaś mięte ,ale ze strachu przed odrzuceniem nie potrafiłam mu tego wyznac.
No ale w końcu się przełamałam i podczas jednego z naszych spotkań,wszystko mu wyznałam i złożyło się tak ,że ja też nie byłam mu obojętna , ze zawsze był we mnie zakochany i mu na mnie zależało. -tak przynajmiej mi powiedział.

Problem polegana tym ,że ostatnio jak z nim rozmawiałam , to usłyszałam że nie powinam się zbyt angażowac i przywiązywac do niego, bo nie wiadomo jak się jeszcze między nami ułoży.
Z racji tego że boi się że się zakocham i potem nie dam sobie rady, po rozstaniu.. ( wie o moich poprzednich związkach ,zawsze wypłakiwałam mu się w ramie ..gdy było mi bardzo cięzko..)
Z jednej strony , fajnie facet jest szczery itp.
ale skoro AŻ w takim stopniu zniechęca mnie do zaangażowania się w tą relacje,to może nie traktuje jej poważnie?Przecież oczywste jest to, że jezeli mu na mnie zależy to żadnego cierpienia nie będzie ..sama nie wiem co o tym myślec.

No i jeszcze jedna kwestia, on ma sporo koleżanek ,prowadzi z nimi bardzo przyjacielskie ,lużne relacje..oczywiście ja nie mam nic przeciwko.. co do tego.
Ale ostatnio tak rzuciłam zartem ,że pewnie szybko znajdzie sobie jakąś inną panne na moje miejsce
Usłyszałam wtedy NARAZIE się na to nie zanosi ..
Pomyślałam sobie ,a jeżeli już pojawi sie jakaś na horyzoncie,to zostane poinformowana rozumiem.?

No i najważniejsze, on nie chce ustawic sobie statusu na fb ,że jest ze mną w związku,wiem problem z pupy.
TYLKO, mi nie zalezy na tym żeby ten status koniecznie miec....ale dziwna jest dla mnie to, że tak strasznie się przy tym wzbrania?
Mówi że nie warto robic niepotrzebne zamieszanie.
Tak samo jest z naszymi zdjęciami z wycieczki, postami jakie wpisuje mu na tablice, itp.
Wszystko jest przez może 2,3 dni ..a potem albo to ukrywa ,albo usuwa?
Bo tego nie widzę..

Co wy o tym myślicie?

Edytowane przez 20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e
Czas edycji: 2013-10-20 o 10:58
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując