Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciepłe parki kupujemy i na zimę stulecia się szykujemy- wątek miłośników PULL&BEAR XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 11:42   #2175
emii
Zakorzenienie

Dot.: Ciepłe parki kupujemy i na zimę stulecia się szykujemy- wątek miłośników PULL&B

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Elo

No dokładnie mnie też chodziło o to, że (nie mam oczywiście nic do rozwiedzionych mężczyzn, czy mężczyzn wychowujących samotnie dzieci, czy innych takich przypadków, ale) w Twoim wypadku Emi radziłabym szukać kogoś z "czystą kartą", bo Twoja sytuacja i tak jest już dość skomplikowana... Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego źle

Zamówiłam tamte botki, które Wam się nie podobały dla mnie są idealne bo wiązane, właśnie takich potrzebuję do sukienek i spódniczek. Może model nie jest super trendy, ale w sieciówkach są same botki z szerokimi cholewkami, a nieszczególnie podoba mi się połączenie sukienka + buty, w których moja noga wygląda niczym kij we wiadrze
oczywiście , że tego nie odbieram źle. Krytyka jest ważniejsza od największej pochwały Dobrze, że Was mam, przynajmniej szczerze mi piszecie.

Fajnie, że się na nie zdecydowałaś, bo są śliczne
emii jest offline Zgłoś do moderatora