2013-10-20, 12:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.
Cytat:
Napisane przez jo_asiek
Hej Ciotki! My tylko na chwilę
Szymon urodził się 20.10.2013 o godz. 5:20. Waga 4080g, długi 57cm. Poród ekspresowy, ale mega bolesny. Od samego początku regularne i bolesne skurcze co 6 minut. Cała ekipa w szoku, że tak szybko poszło, przyszłam na porodówke ostatnia a urodziłam pierwsza
Szymuś jest cudowny
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Kolejna, no nie
pelbia dziala
gratulacje
Cytat:
Napisane przez Snow_White1
Witam sie w nowym watku.
Gratuluje nowym mamusiom!
U nas wszystko dobrze. W srode idziemy na szczepienie. Jestem ciekawa, ile Adas wazy. Na domowej wadze wyszlo mi cos ok 5 kg.
W czw mam zas wizyte kontrolna w szpitalu, gdzie rodzilam. Ale rana sie ladnie goi. Mialamm taki spuchniety walek nad cieciem, ale prawie zniknal. Brzuszek tez sie bardziej wchlonal  jak tylko bede mogla cwiczyc (polecam 6 weidera), to licze na powrot do stany sprzed ciazy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
mnie gin pozwolila juz cwiczyc ale powiedziala ze cwiczenia na brzuch po 3 miesiacach
tez tak macie
Cytat:
Napisane przez your Angel
Ja 2, może nawet 3 (koniecznie z dziewczynką w pakiecie  ), ale poród też mnie zniechęcił
Ciebie ze względu na ból?
Dziś zaczynam łykać tablety. Na ulotce jest info że przy stosowaniu może się pojawić dłuższe krwawienie - zarąbiście, dokładnie tego mi trzeba  Mam nadzieję, że dwa inne leki podziałają i w końcu zapomnę o tych krwawieniach
Kaśka, Ladan, macie Azalię?
Wiking przekroczył dziś 5,5 kilo  7 deko w dobę do przodu. Czy kiedyś przestanie mnie jarać jak on rośnie  ?
|
hehe ja mam.na odwrot
nie chce zeby mi dziecko roslo bo.podoba mi sie taki maluszek
Cytat:
Napisane przez kaska87
no tak racja
[/COLOR]kupiłam chuste  czekam na przesyłkę 
|
gratki za chuste, za ile udalo ci sie wyhaczyc?
Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
|