Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 11:51   #4166
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez sharey Pokaż wiadomość
iwantyou jestem po prostu w szoku... musialam6 razy przeczytać posta i dalej nie wierzylam... przede wszystkim gratuluje Tobie i mężowi z Dominisiem musi być w porządku i koniec kropka, innej możliwości nie widzę
a dla mnie jesteś bohaterką, że podjęłaś decyzję o szpitalu, bo to naprawdę ciężko odróżnić te wszystkie bóle i częstotliwość ruchów dziecka... aż się płakałam, bo ja sama zachowałam się tej nocy jak głupia pin..a... rozbolal mnie bardzo krzyż że się ruszyć nie umiałam i do tego ogromny ból brzucha, wzięłam nospe i doszłam do wniosku że to sprawy zoladkowo jelitowe ale pewności nie miałam... a teraz tylko wsluchuje się w moje ciało czy z malenstwem jest ok i rycze jak bóbr, bo gdyby coś się okazało nie tak to bym sobie tego nigdy nie wybaczyla...
trzymam za was kciuki
Też dziś w nocy miałam podobnie Chciałam Wam rano pisać ale jak weszłam i zobaczyłam że już jest na świecie jeden maluszek....to wpadłam w szok i popłoch