Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak zinterpretowac zachowanie mojego faceta? proszę o rady !
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 12:17   #12
201803080934
Konto usunięte

Dot.: jak zinterpretowac zachowanie mojego faceta? proszę o rady !

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43348204]Hm ,ale my się znamy już z 5 lat. Czułam coś do niego duużo wcześniej, niż w czasie tego krótkiego związku.
Skoro powiedział mi że coś nas łączy, i odwzajemnia mi te uczucia to dlazego tak do mnie pisze?
Jego zachowanie jest dla mnie raczej przykre, skoro dla niego za wczesnie na takie wyznania, to mam czekac az się zakocha i zaangażuje/lub też nie?[/quote]
ja ze swoim też się znałam dłużej zanim zaczęliśmy być razem, przyjaźniliśmy się długo przed związkiem.
nie wiem czy masz czekać, na pewno dobrze by było gdybyś sobie uświadomiła, że niektórzy ludzie, zwłaszcza na początkowych etapach związku, podchodzą do tego tematu bardziej realistycznie.

Cytat:
No i tu jest pies pogrzebany. Bo boje się że zostane znowu skrzywdzona i osobiscie przeraża mnie to co do mnie wypisuje.
czyli jednak się tego boisz

Cytat:
Nie czepiaj się słówek.. mówiłam że chodzi o to że się tak tego wzbrania.
a nie jak bardzo się to dla mnie liczy.
ja też bym się wzbraniała przed tym, tylko mój tż nawet nie wspomniał nigdy o zmianie statusu na fb.

Cytat:
Zresztą skoro boli mnie takie zachowanie ,to nie powinien tego robic i tyle.
no tak to związki nie działają i całe szczęście...
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując