Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 14:15   #4927
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
a co ciekawego masz?
Simon Beckett np, zastanawiam się nad grą o tron - całą serią, Trudi canavan - trylogia (nowicjuszka) i jakieś tam bzdety jeszcze. Nawet się nie przyglądalam

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
no własnie lewatywa :d ja też się jej bałam - ale po co, na co i dlaczego to nie wiem tzn wiem - nasłuchałam się że lewatywa to taaaakie straszne, wyobrażałam to sobie ze to gorsze od porodu, bolesne, katusze jakies i nie wiem co jeszcze, ale tak nie jest

U mnie to wyglądało tak że byłam w takiej salce przy sali porodowej - tam leżałam na kozetce i pani wpuściła mi w jelita wode, po drodze pytała czy może jeszcze. Potem wyszła. Wczesniej wytłumaczyła że mam wytrzymac z ta woda jak długo się da a jak poczuje mus to na ubikacje - ubikacja była w tej samej salce, był tez prysznic więc po wszystkim kąpiel i mogłam rodzić dalej

widzę że wszystkie mamy ciekawe sny

lewatywa nie boli
normalnie w jej trakcie się zastanawiałam skąd te wszystkie czarne wizje nt lewatywy, bałam się jej panicznie a to po prostu uczucie pełnego brzucha, jak po dwudniowych świętach pełnych obżarstwa

już dziewczyny pisały, to naturalny odruch moro

tez tak mam czasami, najczęściej nim głęboko zasne, takie wrazenie jakbym skąds spadała

ja mam wrażenie że zaraz mi głowe wystawi i krzykni heloł mama albo wyjdzie przez skóre

u mnie zzo jest ale nim dojda do tego żeby się przydało to zazwyczaj jest za późno
za to gazu nie ma.

jak dobrze przybiera na wadze, w dzień je to niech sobie śpika
Dokładnie takie uczucie, jakbym spadała i się rozbiła i wtedy sie wzdrygam

Znów zrobilam bałagan w pokoju ciuszki poschły, musiałabym poprasować

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora