Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Napisane przez kasiab91
A ja powiem Wam ze przyszlam do rodzicow i sie wscieklam doslownie!! Zdazylam wejsc i patrze moeje sZpilki na wierzchu. Okazalo sie ze moja mamusia stwierdzila ze pochodzi skoro ja w obcasach teraz nie chodze. No po prostu przezylam zawal. Wiem, ze to moze dla niektorych blachostka ale ja z moimi butami jestem zwiazana bardzo. No i oczywiscie nawet nie smiala zapytac czy moze. ☠☠☠☠a to po to ja kase wydaje zeby ona chodzila  Oj musialam sie wyzalic...
Dwa kolory tez tak mam ze jak kogos zobacze to inaczej mi sie pisze i nawet inaczej czyta wiadomosci. Oj jutro moja kolei na ukazanie sie. Ciekawe jak sobie mnie wyobtazacie  przepraszam za bledy ale pisze na tablecie i jeszcze nie ogarniam....
|
Ja np wyobrażam sobie ciebie jako wysoką szatynkę w długich włosach i kitce (koczku)... Tak jakoś
Cytat:
Napisane przez asiulka_22
kasiab91 >> to mama w szpilach śmiga ?? / ja niestety moje 12cm pochawałm głęboko, no ok zostawiłam 2 pary tak żeby pocieszyć oko hehe / ale od jakiegoś czasu bardziej cenie sobie wygode i na płaskich chodze, albo niewielki obcas/
|
A ja cały czas śmigam w wysokich obcasach i nie zamierzam z nich rezygnować. Jedynie co to np teraz botki sobie kupiłam na grubszym i stabilniejszym obcasie, ale i tak jest wysoki!
Uwielbiam obcasy!!! Baaardzo wysokie
Cytat:
Napisane przez Nikii89
Dwakolory a tak z Ciekawości jak sobie mnie wyobrażałaś ? :P
Niezła laska z Ciebie  Mąż też przystojniak 
Wiadomo po kim syn taki jak ma takich pięknych rodziców 
|
Dziekuję bardzo.
A ja Ciebie... jako brunetkę! I sporo starszą, taką po 30 . Mimo że pisałaś pewnie ile masz lat ale ja to pewnie przegapiłam.
Cytat:
Napisane przez adamklip
Dziewczyny skoro u mnie jest 7t5d to mogę już mówić że to 8 tydzień ???
|
Cytat:
Napisane przez adamklip
[/B]
Serio!!! juz ten jeden dzień sie liczy  Super w takim razie 23 (środa) będzie 8t1d czy 9 tydzień 
|
Będzie 8t1d czyli 9 tydzień
Cytat:
Napisane przez santom
wrzucilam w tytul 
|
Ja też
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc
Edytowane przez dwakolory1
Czas edycji: 2013-10-20 o 13:31
|