2013-10-20, 16:42
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
cześć dziewczynki, wpadłam znowu na moment, dziś niedziela, więc odwiedziny u jednych rodziców u drugich, spacer po lesie, no i w domu. A teraz czas na pracę domową :-(
niestety za bardzo nie mam czasu zobaczyć co się tu działo, może potem mi się uda.
aha brydzia mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i że może szczęście Wam dopisze i mimo wszystko np w tym tygodniu się uda skoro lekarz mówił, żebyście spróbowali ale byłoby super. Wiesz,że te wszsystkie dolegliwości czasami nie mają znaczenia, jak się odpuści. A wy już nastawieni na inseminację to może akurat. 3 mam 
god jak tam u Was? mam nadzieję,że już jest ok, potem sprawdzę co tam pisałaś.
moim zadaniem koniecznie musisz zrobić usg bo z tego co kiedyś pisałaś nigdy nie miałaś
aa wiecie,że ja mam dziś wzorcowy śluz, jak kurze białko ciekawe czy mojego męża to zainteresuje, owulka puka dziś 12 dc, przebąknę mu, ale nalegać nie będę.
aha to chyba zasługa wiesiołka
także Leine dzięki, bo to dzięki Tobie go kupiłam tylko jeszcze te serduszka, których już tak dawno nie było :-( a mąż jest w nocy zawsze. mam celibat podobnie jak Ty
jestem myślami z Wami
|
|
|