2013-10-20, 16:51
|
|
szef wszystkich szefów
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez smoothly
haha, up up up! pokazałam już na miętce 
|
Ups, pardon. Ach ta miłość Ten niebieski jest interesujący.
Cytat:
Napisane przez agaszak
O to to to Prezio powiedział tzreba spełnić polecenie  
|
Viv, czytasz to?
Cytat:
Napisane przez czarna kawa
 Nie ma w nim flejksów, jest dużo złotego shimmeru i drobnego brokatu  W ogóle to jest chyba jeden z tych lakierów, które najlepiej wyglądają z bliska i na zdjęciach. Przy fotkach jest obs, a z daleka już takiego wrażenie nie robi, chociaż nadal jest ładny.
|
Czyli widzę to, co chcę zobaczyć
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
aj mój czeka już chyba ze 2 miesiące.. no na jelitach operacja gdzieś. Dziadek ma problemy z sercem i długo się zastanawiał czy w ogóle iśc, ale nie ma wyjścia... a pełna narkoza u niego to bardzo duże ryzyko podobno.. No ale jestem dobrej myśli!
Essie Cascade Cool + któraś z BEZNADZIEJNYCH mgielek Wibo, które zastapiły moje KWC mgielkowe z ich firmy
I na końcu trochę nowych dzieci 
|
Bardzo dobrze Trzymamy kciuki i łokcie, i wszystkie inne członki
Nie mogę pojąć jak Wibo mogło sobie tak w kolano strzelić. Takie piękne mgiełki zamienili na jakieś perłowe coś.
Ale dzieciaczki fajowe
Cytat:
Napisane przez cooone
Mam Rudaska na dziś  
|
Ale ma pyszczek
Ślizgaczona dawno nie było
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Ale ale, mam na pocieszenie mani które właśnie zmyłam. Preziu tutaj na zdjęciach mam właśnie tą mgiełkę SB.
Essie To buy or not to buy + SB chyba 07
Wybaczcie biedne skórki... ostatnio mam z nimi poważny problem 
|
Jak Ci ładnie w tym kształcie
Nie mam ani Polar Ice, ani SB, ale faktycznie wydają się być podobne. Ta mgiełka musi być moja
Kontroluje.
|
|
|