Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 16:51   #3237
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość
haha, up up up! pokazałam już na miętce
Ups, pardon. Ach ta miłość Ten niebieski jest interesujący.

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
O to to to Prezio powiedział tzreba spełnić polecenie
Viv, czytasz to?

Cytat:
Napisane przez czarna kawa Pokaż wiadomość
Nie ma w nim flejksów, jest dużo złotego shimmeru i drobnego brokatu W ogóle to jest chyba jeden z tych lakierów, które najlepiej wyglądają z bliska i na zdjęciach. Przy fotkach jest obs, a z daleka już takiego wrażenie nie robi, chociaż nadal jest ładny.
Czyli widzę to, co chcę zobaczyć

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
aj mój czeka już chyba ze 2 miesiące.. no na jelitach operacja gdzieś. Dziadek ma problemy z sercem i długo się zastanawiał czy w ogóle iśc, ale nie ma wyjścia... a pełna narkoza u niego to bardzo duże ryzyko podobno.. No ale jestem dobrej myśli!

Essie Cascade Cool + któraś z BEZNADZIEJNYCH mgielek Wibo, które zastapiły moje KWC mgielkowe z ich firmy

I na końcu trochę nowych dzieci
Bardzo dobrze Trzymamy kciuki i łokcie, i wszystkie inne członki

Nie mogę pojąć jak Wibo mogło sobie tak w kolano strzelić. Takie piękne mgiełki zamienili na jakieś perłowe coś.

Ale dzieciaczki fajowe

Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość
Mam Rudaska na dziś
Ale ma pyszczek
Ślizgaczona dawno nie było

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Ale ale, mam na pocieszenie mani które właśnie zmyłam. Preziu tutaj na zdjęciach mam właśnie tą mgiełkę SB.

Essie To buy or not to buy + SB chyba 07

Wybaczcie biedne skórki... ostatnio mam z nimi poważny problem
Jak Ci ładnie w tym kształcie
Nie mam ani Polar Ice, ani SB, ale faktycznie wydają się być podobne. Ta mgiełka musi być moja
Kontroluje.
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora