Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 18:24   #2453
KaMilka4891
Zadomowienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ta ich rodzina jest dziwna. Bo jak sie zaręczyliśmy to moja mama, siostra chciały juz widzieć pierścionek, były mega podekscytowane, ciotki, kuzynki pytaja sie kiedy ślub, kolezanki w pracy to samo. A oni nic...kompletnie, aha, jedyne wtedy teściowa powiedziała, że to ja sie miałam pochwalić a nie G bo czym On sie ma chwalic skoro pierścień to ja dostałam a pozniej jak babcia zobaczyła pierscionek to zareagowała w sposób: "a co taki mały? Nie stać Cie było na większy?" trudno, nie będe ich informowała o przebigu przygotowań. Najwyzej dowiedza się 2 miesiące przed
mój teściu to się dowiedział od mojego szwagra prawdopodobnie, a teściowa to chyba w ogóle nie wie (ale to skomplikowanan sprawa jest)
Najważniejsze, że masz wsparcie TŻ i swojej rodziny

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a zrobiłyście sobie może jakąś listę / tabelkę w excelu która pomaga Wam w organizacji tego całego przedsięwzięcia?
ja już robiłam chyba 10 i żadna mi się nie sprawdziła... wymieniam sobie niby sprawy do odhaczenia, drukuje to i tak lezy i patrzy na mnie... ale ja to mam tak, że albo wszystko na kompie, albo ręcznie, inaczej źle to wygląda i już jest bałagan, więc jak lista to na kompie zapisana najlepiej

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Jeszcze wracając do mojego biżuteryjnego tematu, teściowa mnie dziś totalnie zaskoczyła,bo powiedziała, że oni tu mają taką srebrną łyżkę i myślała, że da mi ją na przetopienie, żebym sobie biżuterię ślubną zrobiła. Bardzo pozytywnie mnie tym zaskoczyła, ale raczej nie skorzystam, bo uparłam się na kryształkową biżu...
ale łyżkę bierz