2013-10-20, 18:24
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
Napisane przez pysia1987
ta ich rodzina jest dziwna. Bo jak sie zaręczyliśmy to moja mama, siostra chciały juz widzieć pierścionek, były mega podekscytowane, ciotki, kuzynki pytaja sie kiedy ślub, kolezanki w pracy to samo. A oni nic...kompletnie, aha, jedyne wtedy teściowa powiedziała, że to ja sie miałam pochwalić a nie G bo czym On sie ma chwalic skoro pierścień to ja dostałam  a pozniej jak babcia zobaczyła pierscionek to zareagowała w sposób: "a co taki mały? Nie stać Cie było na większy?"  trudno, nie będe ich informowała o przebigu przygotowań. Najwyzej dowiedza się 2 miesiące przed 
|
mój teściu to się dowiedział od mojego szwagra prawdopodobnie, a teściowa to chyba w ogóle nie wie (ale to skomplikowanan sprawa jest)
Najważniejsze, że masz wsparcie TŻ i swojej rodziny 
Cytat:
Napisane przez fascinata
Dziewczynki, a zrobiłyście sobie może jakąś listę / tabelkę w excelu która pomaga Wam w organizacji tego całego przedsięwzięcia?
|
ja już robiłam chyba 10 i żadna mi się nie sprawdziła... wymieniam sobie niby sprawy do odhaczenia, drukuje to i tak lezy i patrzy na mnie... ale ja to mam tak, że albo wszystko na kompie, albo ręcznie, inaczej źle to wygląda i już jest bałagan, więc jak lista to na kompie zapisana najlepiej 
Cytat:
Napisane przez Anesthesia
Jeszcze wracając do mojego biżuteryjnego tematu, teściowa mnie dziś totalnie zaskoczyła,bo powiedziała, że oni tu mają taką srebrną łyżkę i myślała, że da mi ją na przetopienie, żebym sobie biżuterię ślubną zrobiła. Bardzo pozytywnie mnie tym zaskoczyła, ale raczej nie skorzystam, bo uparłam się na kryształkową biżu... 
|
ale łyżkę bierz
|