Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 17:43   #4241
Sheperdess
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Dopiero doczytałam o wielkiej nowinie na naszym wątku. Nie sądziłam, że tak szybko zaczniemy.
Iwantyou, trzymajcie się z Dominikiem. Super, że nie potrzebował zaintubowania. Życzę Wam dużo sił i zdrowia, i żeby synek szybko przybierał na wadze.

Cytat:
Napisane przez Cicici Pokaż wiadomość
Nie wiem kiedy was nadrobie.. Tyle do zrobienia mam.. We wtorek bierzemy slub, ciagle ogladamy nowe mieszkania, wyprawka juz prawie skompletowana, musze tylko spakowac walizke do szpitala do czego sklonila mnie Iwantyou.. Tyle zamieszania w moim zyciu a i samopoczucie nienajlepsze.. Tez tak macie ze jestescie w stanie spac dopoki was ktos nie obudzi? Ja dzisiaj wstalam po 13.. Nie mam sily i ochoty na nic..
W takim razie życzę Ci udanej uroczystości. A spanie też mam straszne. Nastawiam budzik i zmuszam się do wstania, bo ileż można.

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
Myślicie że jak mnie brzuch swędzi tzn ze pojawią sie rozstepy
Niekoniecznie, to oznaka, że brzuch rośnie, ale nie muszą się przy tym pojawić rozstępy.
Ja nie wiem, czy mam jakieś na brzuchu, bo nie mamy dużego lustra i nie mam jak sprawdzić. A męża wolę nie pytać, bo też z niego żartowniś i prędzej mnie wyśmieje.