Dot.: moje zęby się nie dobielają przy szyjkach! linii dziąseł
Cytat:
Napisane przez tabbat
No niestety wydaje mi się, że nie są w 100% dobrze wykonane (chyba, że się mylę i wszystkie nakładki tak dobrze nie przylegają przy linii dziąseł) bo moje "wpuszczają" trochę śliny przy dziąsłach.
Tylko co teraz? Były robione u protetyka
|
No to faktycznie z tego powodu może być takie nierównomierne wybielanie. Dobrze zrobione nakładki przylegają do dziąseł i śliny nie przepuszczają, natomiast w miejscu zębów mają zrobione 'zbiorniczki' na żel do wybielania.
To, że były robione u protetyka to nie znaczy że są wykonane właściwie bo wbrew pozorom mało osób potrafi je dobrze wykonać.
Zastanawia mnie jeszcze co masz na myśli mówiąc 'protetyk'. Czy robił to dentysta czy technik dentystyczny?
Kolejna kwestia to taka, czy jak odbierałaś nakładki to dostałaś do nich oświadczenie o zgodności wyrobu z wymaganiami zasadniczymi? (do każdej nakładki jeden papier)
Teraz to raczej powinnaś niestety zainwestować w dobre nakładki, jeśli oczywiście chcesz dokończyć wybielanie nakładkowe. Nowe możesz mieć już za 120 zł (komplet góra i dół).
Niestety z racji tego że minęło już tak dużo czasu, nie możesz wystąpić z reklamacją
Edytowane przez Xymena85
Czas edycji: 2013-10-20 o 17:47
Powód: ...
|