2013-10-20, 18:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Cytat:
Napisane przez zuken
Kicia
Chodziło mi 0 15 października, sorki  To jest 24 dc... Bez sensu jest robić w dniu spodziewanej miesiączki bo wypadałaby na dzisiaj/jutro a to na pewno jeszcze za wcześnie 
|
Poczekaj jeszcze troszkę
Cytat:
Napisane przez Leine
ja to już zarosłam się jak ta dziewica 
zapomniałam co to sex, więc kobito!  korzystaj a nie się boczycie na siebie 
|
hahaha!!!!
Cytat:
Napisane przez zuken
Robiłam dzisiaj i nie wyszedł... ale to dopiero 5 dzień po owu także wiedziałam, że robię za szybko  ale miałam jeden test w domu i musiałam go wykorzystać, żeby mnie nie kusił
Z tym terminem spodziewanej @ jest różnie bo ja niestety mam bardzo nieregularne cykle, przez co ciężko z tym wyliczaniem dni płodnych czy nawet z testowaniem...
A trafiliśmy super  I to zupełnie nieświadomie bo wizytę u gin miałam już dużo wcześniej zapisaną 
|
Poczekaj minimum 10 dni od owulki, a jak dasz radę to z 14 nawet
skoro masz nieregularne cykle to tymbardziej polecam mierzenie temperatury, to nie jest straszne, a wręcz wciągające będziesz widziała kiedy owulka i na co się nastawiać 
Cytat:
Napisane przez maciejka1987
witam
niestety wróciliśmy sami, bez żadnych dzieciaczków w brzuchu  tj. zrobiłam tak jak pisałam mierzyłam tempke i nie spadała więc zrobiłam test... ale dupa I krecha jak byk, żadnego cienia... temperatura pewnie wyższa przez to że mnie przewiało i tak mnie szyja napitala... najgorsze jest to, że pojawiło mi się parę żyłek na cyckach takich kilka drobnych pajączków i myślałam, żże to TO. @ się jeszcze nie rozkręciła, dziś mlusienkie plamienie , także jutro pewnie kurek się rozkręci..;/
|
szkoda... No, ale głowa do góry! Małpa szybko pójdzie i zaczniecie kolejną bitwę!!!
Cytat:
Napisane przez Lea_ny
Ło matko, myśmy przez cały czas trwania związku nigdy nie mieli tak długiej przerwy... chyba bym tynk ze ścian zjadała przez takie wyposzczenie 
|
Oj, da radę wytrzymać! mój tż jak raz wyjechał na miesiąc to po powrocie się działooo! było bardzo gorąco!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------
Cytat:
Napisane przez kw14tuszek
Witam się w nowym wątku  Nie daję rady nadrobić  próbuję zająć myśli czymś innym, nie mogę myśleć 24h/d o staraniach  mam zamiar zabrać się za jakieś przetwory na zimę, nigdy jeszcze nie robiłam
Pozdrawiam dziewczynki i trzymam mocno kciuki za każdą z Was 
|
my już 1/4 założonych ogórków zjedliśmy a w przyszłym roku planuję robić naleweczki 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------
Cytat:
Napisane przez Karoloo
Hej  jak ladnie podskoczy to moze jutro tescik ale zobaczymy jeszcze  nie ukrywam ze stresik jest
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk
|
Masz moje kciuki jak coś to odwdzięczysz się fluidkami
|
|
|