Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 18:38   #241
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Kicia

Chodziło mi 0 15 października, sorki To jest 24 dc... Bez sensu jest robić w dniu spodziewanej miesiączki bo wypadałaby na dzisiaj/jutro a to na pewno jeszcze za wcześnie
Poczekaj jeszcze troszkę

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ja to już zarosłam się jak ta dziewica
zapomniałam co to sex, więc kobito! korzystaj a nie się boczycie na siebie
hahaha!!!!

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Robiłam dzisiaj i nie wyszedł... ale to dopiero 5 dzień po owu także wiedziałam, że robię za szybko ale miałam jeden test w domu i musiałam go wykorzystać, żeby mnie nie kusił

Z tym terminem spodziewanej @ jest różnie bo ja niestety mam bardzo nieregularne cykle, przez co ciężko z tym wyliczaniem dni płodnych czy nawet z testowaniem...

A trafiliśmy super I to zupełnie nieświadomie bo wizytę u gin miałam już dużo wcześniej zapisaną
Poczekaj minimum 10 dni od owulki, a jak dasz radę to z 14 nawet

skoro masz nieregularne cykle to tymbardziej polecam mierzenie temperatury, to nie jest straszne, a wręcz wciągające będziesz widziała kiedy owulka i na co się nastawiać

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
witam

niestety wróciliśmy sami, bez żadnych dzieciaczków w brzuchu tj. zrobiłam tak jak pisałam mierzyłam tempke i nie spadała więc zrobiłam test... ale dupa I krecha jak byk, żadnego cienia... temperatura pewnie wyższa przez to że mnie przewiało i tak mnie szyja napitala... najgorsze jest to, że pojawiło mi się parę żyłek na cyckach takich kilka drobnych pajączków i myślałam, żże to TO. @ się jeszcze nie rozkręciła, dziś mlusienkie plamienie , także jutro pewnie kurek się rozkręci..;/
szkoda... No, ale głowa do góry! Małpa szybko pójdzie i zaczniecie kolejną bitwę!!!

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość

Ło matko, myśmy przez cały czas trwania związku nigdy nie mieli tak długiej przerwy... chyba bym tynk ze ścian zjadała przez takie wyposzczenie
Oj, da radę wytrzymać! mój tż jak raz wyjechał na miesiąc to po powrocie się działooo! było bardzo gorąco!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku Nie daję rady nadrobić próbuję zająć myśli czymś innym, nie mogę myśleć 24h/d o staraniach mam zamiar zabrać się za jakieś przetwory na zimę, nigdy jeszcze nie robiłam

Pozdrawiam dziewczynki i trzymam mocno kciuki za każdą z Was
my już 1/4 założonych ogórków zjedliśmy a w przyszłym roku planuję robić naleweczki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Hej jak ladnie podskoczy to moze jutro tescik ale zobaczymy jeszcze nie ukrywam ze stresik jest

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk
Masz moje kciuki jak coś to odwdzięczysz się fluidkami
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora