Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 19:05   #4972
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
ooo, chodziłaś na szkołę rodzenia? co jeszcze ciekawego opowiadali? bo ja nic nie wiem
Nie dużo, ale są jakieś takie dziwaczne.. i przede wszystkim cholernie swędzą.. Smaruje dosłownie co godzinę balsamami i daje to ulgę tylko na chwilę..

Wczoraj upiekłam karpatkę i ją sobie teraz wcinam i teściowa dała mi jeszcze dwa ciasta umieram z rozkoszy

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

jutro jak skończą i jak posprzątam to obiecuję, że się pochwalę
ok, to czekam na foto, u mnie jutro zaczynają dopiero kuchnie robić, dzisiaj meble zamówiłam
Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
domii- a wciagasz go w opieke nad malym? Czesto jest niestety tak, ze po pierwszej adrenalinie po porodzie, nagle nastepuje konfrontacja z rutyna i zyciem i faceci (choc widzialam i kobiety) uciekaja w prace, znajomych itp.By tylko nie byc w domu z dzieckiem. Szczegolnie, jak to duzo placze Porozmawiaj z nim, choc mi sie wydaje, ze masz typa, ktory za wszelka cene broni swojej niezaleznosci

Dziewczyny, boje sie. Nie chce miec wywolywanego porodu
Wcale się nie dziwię, że nie chcesz. Mnie wywoływanie przeraża, bo widziałam dziewczynę, która miała wywoływany i to była masakra... Ale znów te dwie lostatnio w szpitalu też miały wywoływane i poszło jak bułka z masłem... Ale ta jedna co rodziła 15 minut to drugie dziecko miała jeśli Cię to pociesza i na pewno urodzisz jak ona w 15 minut!

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora