Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Cytat:
Napisane przez vioris
Ledwo żyje. Odezwal się ząb do leczenia kanałowego i jutro jadę go robić a w dodatku stało się najgorsze po ekstrakcji zęba. Suchy zębodół i muszę brać antybiotyki a do tego leki przyspieszające gojenie. A to trwa jakieś 3 tygodnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Kurcze 
ale nie ma wyjscia, najpierw trzeba to wyleczyć, oby szybko....
Trzymaj się dzielnie kochana 
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------
Cytat:
Napisane przez brydziajones
God no to koniecznie USG dobrze zrobić , przynajmniej wiesz co i jak się tam u Ciebie dzieje. Wszystko będzie dobrze, ale po 3 latach to już czas na gruntowne badanie.
Jagatka, pewnie ze tak w 4 ścianach można oszaleć a Ty nie możesz teraz być sama . Jesteśmy tu z Tobą kochana pamiętaj ze masz nas takie wariatki z forum . Rodzice wiedza??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Już tak...
zaraz po wizycie jak dostałam skierowanie do szpitala to zadzwonilam z płaczem do mamy... Tż musiał zadzwonic do swojej bo dzien poźniej mieli nas odwiedzić no i musiał to odwołac... niestety tak sie dowiedzieli.
a mieliśmy jechac własnie teraz 24.10 z dobrą wiadomoscią...mój tata ma urodziny i już w myslach ukladałam sobie życzenia z informacją o 1. wnuku...cóż, będzie musiał niestety jeszcze poczekac.
Oprocz tego wie nasze rodzenstwo, innych nie zamierzam informowac, przynajmniej nie teraz...
I cieszę się ze mam Was wariatki
Czas edycji: 2013-10-20 o 19:16
|