Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 19:28   #316
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Ty jako blondi??

Masz jakąs fotę coby sie pokazać w blond???
ja juz mialam wszystko na glowie;d wkleje do klubiku
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
spoko, spoko.zaraz mi Hanka odda z kasy z chrzcin

nie chce nic mowic, ale dziecko znow mi je co 3h i spi w dzien
dzis mi tylko dala popalic, plakala tak strasznie i nie wiem czemu nie dało się jej długo uspokoić

oby juz tak zostalo. jak ali je co 1h w dzien to padam na ryj, a co dopiero w nocy
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
uspokoiła sie jak Tzt położył ją w łóżezku, co tam,że już zasypiała,, guga teraz na cały dom a ja nawet tam sie nie pokazuje bo zuje złość do własnego dziecka i nie moge tego opanowac...
iwona, to normalne. tez zloszcze sie na alika, a jak tylko on usmiechnie sie do mnie tym swoim bezzebnym usmiechem czuje zlosc sama do siebie
Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
omg, zazdroszę, ja się nie mogę doczekać kiedy zacznę chlać swoją tequile sunrise Zaraz wyjdę na alkoholiczkę ale przed ciążą prawie codziennie sobie takiego drinka obalałam. Uwielbiam tequile

Dzisiaj najazd teściów był Ostatnio pisałam, że fajnie, że teściowa kupiła małemu matę edukacyjną. No więc przyjeżdża z tą matą, akurat Kubuś zgłodniał i poszłam na górę go karmić a tż z teściami ją składał. Wróciłam i patrze a tż ogląda ją ze wszystkich stron ...a teściowa: "Co, ceny szukasz? DWIEŚCIE DWADZIEŚCIA KOSZTOWAŁA!"
Wiecie co, aż mnie zamurowało. Mogłam zapytać, czy mam jej oddać te 220 ale to człowiekowi nigdy nie przychodzi riposta do głowy na czas
Noo i poszli sfochowani, nie pożegnali się ani ze mną ani z małym Chyba myśleli, że im się na szyję rzucę za te "dwieście dwadzieścia" Bo samo dziękuję u nich nie wystarczy Ale porażka.

Tż zapoznał nowych znajomych i od kilku tygodni w każdą sobotę u nas przesiadują. Fajni są, lubię ich ale kurde trochę przeginają. Przychodzą o 17-18 i wychodzą 22-23. A ja w międzyczasie 2-3 karmienia, kąpanie, usypianie. Im to nie przeszkadza. Się zastanawiam, jak to trochę ukrócić...bo nie jestem taka, żeby prosto z mostu powiedzieć ej słuchajcie, mały idzie spać, ja też bym chciała się wcześniej położyć, idźcie sobie...
sama sobie zazdroszcze
chcociaz ja czekam az calkiem przestane karmic i w trakcie obalania piwka nie bede parzyla na zegarek albo na alika w obawie ze obudzi sie szybciej. no ale warto;d

c do tesciowej zabojcza kobietka nie ma co, coz za bezinteresowny pdoarunek

a znajomym za jakis czas dalabym chyba subtelnie do zrozumienia, ze jednak macie male dziecko wiec i wiecej obowiazkow.. a tz nie moze nic powiedziec?