Wątek
:
Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-10-20, 19:35
#
319
Samantha7
Zakorzenienie
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
Napisane przez
Neni1984
Hej
Cynamonku
wszystko to brzmi strasznie, ale mimo wszystko bardzo cieszę się, że z serduszkiem już ok, a gronkowca też pokonacie
Wy wszystko pokonacie!
Od nas dopiero pojechali niezapowiedziani goście.
Mam chwilkę, ale małą, więc ponadrabiam choć trochę.
Dziś znów byliśmy u weta z kindziorkiem-miał robione prześwietlenie i już wiemy co mu jest - ma poważne zaparcie i bardzo dużo gazów w brzuszku-wszystkie jelita ma na maxa napęczniałe
Dostał jakieś środki na wypróżnienie i miał wprowadzaną też rurkę do tyłka i przez nią też coś podali ALE nic to nie dało
Jeśli do jutra sytuacja się nie zmieni to będzie miał przeprowadzany zabieg pod narkozą
za kindziorka
Cynamonku -
Naprawde ja bym im założyła sprawę o tego gronkowca i zaniedbanie.
U mnie bardzo ciężka noc. Tz wrócił po 3rano i jak przed 4 nakarmilam małego,ktory sie zakrztusil bardzo i sie kompletnie wybudzil ze snu- to Tz wziął małego do swojego pokoju włożył go do bauncera i postawił na łóżku przy ścianie. Kazał mi iść spać. W miedzy czasie dowiedziałam sie, ze moj dziadek zmarł i było mi w ogóle ciezko zasnąć i pozbierać myśli
Potem o 5rano Tz przyniósł krzykuna na karmienie i juz został ze mną i musiałam z nim spać ze on był na ramieniu wtulaly we mnie bo inaczej był wrzask
Za 30min.tesciu przychodzi
, a ja jestem w proszku i mi sie nic nie chce. Najlepiej bym przespala cały dzien.
Arabiata- poprostu No comments
Pozdrawiam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Samantha7
Znajdź więcej postów Samantha7