Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Popękany język ;( POMOCY!!!!!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 21:00   #25
utropek10
Przyczajenie

Dot.: Popękany język ;( POMOCY!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez cOOna Pokaż wiadomość
Mam popękany język nie to że mi leci z niego krew czy cos..on wygląda normalnie poza tym ze jest jakby porozścinany w pewnych miejscach straasznie mi to nie odpowiada..chcialabym miec ladny normlny język poniewaz na przyszlosc planuje sobie zrobic kolczyk w języku...Miewam tez czasami białe lub jakies czerwone naloty Czy ktos wie co to moze byc albo ktos z was tak ma/miał ?? Ah..i jeczsze te ząbkii..zna ktos moze domowe sposoby na ich wybielenie..ale zeby bylo widoczne <boo aktualnie nie mam funduszy i nie stac mnie na wybielanie u dentysty lub na jakies paski czy zele wybielające > Prosze o odpowiedz na te pytania..dla mnie to jecsze strasznie wazne pozdrawiam
Witam
Ja mam taki język od urodzenia, nic z tym się nie da robić mama chodziła ze mną do lekarza jak byłam mała i lekarz powiedział , że się złagodzi jak będę dojrzewać - no i się złagodziło , ale nie znikło. Mam tzw język mosznowy mało tego że jest pęknięty wzdłuż to jeszcze małe pęknięcia po bokach oraz małe gejzery bliżej gardła oraz nalot białawy, zawsze tak mam i już się przyzwyczaiłam . Jedyne co mi przeszkadza to to że jest bardzo wrażliwy i nie mogę jeść nic ostrego bo mam wrażenie że mam ranę w tym pęknięciu po środku tak piecze.
utropek10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując