Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wybielanie zębów- wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 20:18   #3670
tabbat
Raczkowanie

Dot.: moje zęby się nie dobielają przy szyjkach! linii dziąseł

Cytat:
Napisane przez Xymena85 Pokaż wiadomość
No to faktycznie z tego powodu może być takie nierównomierne wybielanie. Dobrze zrobione nakładki przylegają do dziąseł i śliny nie przepuszczają, natomiast w miejscu zębów mają zrobione 'zbiorniczki' na żel do wybielania.
To, że były robione u protetyka to nie znaczy że są wykonane właściwie bo wbrew pozorom mało osób potrafi je dobrze wykonać.
Zastanawia mnie jeszcze co masz na myśli mówiąc 'protetyk'. Czy robił to dentysta czy technik dentystyczny?
Kolejna kwestia to taka, czy jak odbierałaś nakładki to dostałaś do nich oświadczenie o zgodności wyrobu z wymaganiami zasadniczymi? (do każdej nakładki jeden papier)

Teraz to raczej powinnaś niestety zainwestować w dobre nakładki, jeśli oczywiście chcesz dokończyć wybielanie nakładkowe. Nowe możesz mieć już za 120 zł (komplet góra i dół).
Niestety z racji tego że minęło już tak dużo czasu, nie możesz wystąpić z reklamacją
Technik dentystyczny je robił.
Nie dostałam oświadczenia.
Do tego samego miejsca na pewno już nie pójdę je robić.
TYLKO GDZIE TERAZ?
Skoro niewiele osób potrafi je robić poprawnie...

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

A te zbiorniczki to co to takiego? bo moje nie wiem czy maja

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Proszę o kontakt na priv , jeśli tu czegoś nie można napisać.

Edytowane przez tabbat
Czas edycji: 2013-10-20 o 20:24
tabbat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując