Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 20:24   #2528
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny wypada tak isc na slub i obiad do znajomych? Slub jedt o 14
Sukienka jest czarna j ma jeden rekaw
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jesteś laska, śmigaj w tej sukience spokojnie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

A ja witam sie po masakryczniej niedzieli...pierwsze teściowa mnie tak wkurzyła tym co robi z małą że myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. Nie pomaga zwracanie jej uwagi przez tż.

A później Tż który nagle bohatersko sie obudził, że to też jego dziecko i mimo, że płacze histerycznie i widać, że bolą dziąsełka bo tak pieprz..ona 3 jej wychodzi nie pozowli podać jej leków przeciwbólowych ( nurofenu w syropie ) bo co "będziesz ją faszerować przez 3 miesiące jak będą jej tyle czasu zęby wychodzić". No myślałam, że go zabiję. Pojechałam do apteki bo jakiś żel. Babka dała mi calgel czy jakoś tak ale powiedziała, że sądzi, że nie pomoże bo większość tych żeli nie daje rady i podać najlepiej ibuprofen albo paracetamol. Pytałam o viburcol i powedziała że to ostateczność.
Nie wiem czy pomogło ale zasnęła zobaczymy jak będzie w nocy. Na banka to zęby bo są chwile, że się śmieje, a są że wrzeszczy wiec to jest taki "falowy" ból.
no proszę, jakbym czytała o swoim popołudniu z marudą
humpback jest offline Zgłoś do moderatora