2013-10-20, 21:29
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez marieee
Mój mąż woli zamiatać problemy pod dywan, niż je rozwiązywać.. 
|
ooo to podobnie jak kiedyś mój, wyniósł to... z domu Trochę mu jeszcze niestety zostało
Ja mam odwrotnie, staram się nic nie ukrywać i nieraz spotkałam się z zakłopotaniem/zawstydzeniem/udawaniem odbiorców, że śmiem o czymś mówić publicznie/w towarzystwie bo przecież nie wypada chyba mieć swoje zdanie Do szału doprowadzają mnie ludzie, którzy którzy mówiąc wprost "rżną głupa" przy takich sytuacjach. Piszę tutaj o kulturalnych sprawach, próbach rozwiązywania poważnych problemów a nie niegrzecznym popisywaniem się jaka to mądra nie jestem..
Pokaże Wam zdjęcia mebli do pokoiku, o których pisałam
Wyszły tak sobie, kolory na żywo są o wiele intensywniejsze.
1. Biały regał z odkręcaną półką-przewijakiem. Jestem baaaardzo zadowolona z jego zakupu.
2. Komoda - środek jest koloru intensywnie śliwkowego i z połyskiem (na zdjęciu nie widać). Trochę za wysoka dla mnie żeby postawić na nią np wanienkę (mam 161cm)
3. Łóżeczko tapczanik -baaarzo solidne a tak broniłam się przed różowym no ale to była okazja. Nie mogłam się powstrzymać żeby nie przymierzyć pościeli też w różu Niestety ochraniacz jest za mały kupowałam na 120/60 a łóżeczko ma 140/70 , no ale w sumie mi nie przeszkadza. Jeszcze jest tam baldachim i muszę dokupić przybornik. Ogólnie to pościel średnio mi się podoba, kupiłam tylko ze względu na cenę.
4. Porównanie łóżeczka 170/70 i łóżeczka-kojca turystycznego 120/60 . Największa wada w turystycznym nie ma regulowanych poziomów, przydałoby mi się do pokoju na początek. Brakuje mi tez kółek. Na razie kombinuję jakby tutaj coś podłożyć żeby było wyżej. Dostałam za darmo, kupowałabym taki kojec dopiero za pół roku na ogród.
|
|
|