Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-20, 20:33   #344
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Ona
dla Frania

Balonikuzaciskam kciuki zeby Ci sie poukładało z Tzem i moco przytulam
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
ty taka drobinka, ze tez mialas niezly, ponizej moj

A co do Aleksa
A ja mialam kolejna noc z przygodami. o 22 poszlam sie kapac, przyszlam i lezalam czytalam ksiazke. Nagle jak sie Aleks nie rozplacze. Patrze na zegarek 23 biore go a on mega goracy, mierze temp 40 stopni, biegiem czopek i rozebralam go z pajaca, ale przez godzine mi na rekach plakal Jeszcze zaczela mu isc woda z nosa, zasmarkal siebie i mnie w tym placzu Na szczescie Marysia tak twardo spala, ze nawet sie nie obudzila. Biedny meczy sie okropnie. Najwazniejsze, ze je i pije.
biedactwo duzo zdrówka!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

A Lila znowu ma zaropiałe oczka Zaraz jadę z nią na IP, bo jedno miała rano całe zaklejone
Biedna Lilka
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

W nocy Mały początkowo spał po 3 i 2,5h..później po 1,5h Najgorsze, że pomyliłam cyce i dałam 2 razy z jednego..czyli ten drugi prawie 6 godzin był nie ruszany..twardy jak skała .. aż wkładka się przelała
Tez mi sie pomyłki zdarzaja i budze sie zalana
Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Wlasnie mama mi przypomniala, ze Edziu dzis skonczyl 2m-ce Mam nadzieje, ze nie zapomne o jego urodzinach

Kubusiu i Gistav, dla Was tez wszystkiego dobrego z tej okazji
Załącznik 5451575

i dla Gustawa teeez
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Adaś za 2-3 godziny jedzie na salę operacyjną ;(
Muszą mu to dojście centralne założyć.
Nie zgodziliśmy sie (bo póki co wenflon na głowie działa a oni chcą założyć wejście w razie gdyby ten który ma teraz przestał działać) ale powiedzieli, że i tak muszą to zrobić wbrew naszej woli.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
biedny kurczaczek,zycze Wam mnostwo siły.W koncu MUSI byc dobrze.Trzymajcie sie Cynamonki!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
J
Testowalam też pokoj matki z dzieckiem w Smyku

Wysłane z mojego GT-I9300
i jak wrazenia?
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
byłam na spacerze, a iągłam wózek, a mnie ciągnął pies (kiedy on sie nauczy chodzic na smyczy ::
Tak samo wygladał dzis moj spacer z Laurą i kłapouchem ...

Nie jadłam jeszcze fasolki ale bigos tak i Laura dobrze to zniosła.